EIΔΗΣΕΙΣ

Βρισκόμαστε δίπλα στα δίκαια αιτήματα της ΟΛΜΕ και ΕΛΜΕ και απαιτούμε ΑΜΕΣΑ έκτακτη χρηματοδότηση για τις σχολικές μονάδες του Δήμου μας.

Περισσότερα...

Τέσσερις προτάσεις για παρεμβάσεις διαχείρισης βελτίωσης και εγκατάστασης τηλεμετρίας του δικτύου ύδρευσης Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Αρταίων, υπέβαλε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρτας (ΔΕΥΑΑ)  στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας που συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Περισσότερα...

Τα 100 χρόνια από τη γέννηση του ήρωα της Εθνικής Αντίστασης και πρώτου παρτιζάνου της Ευρώπης Μανώλη Γλέζου τιμά το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου. Την ίδια μέρα θα δοθεί το όνομά του σε αίθουσα της Ευρωβουλής.

Περισσότερα...

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, ο γνωστός γιατρός – καρδιολόγος ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΛΙΟΓΚΑΣ, θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Αρταίων ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Περισσότερα...

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε σήμερα στο Αστροχώρι Άρτας η κηδεία του 75χρονου που δολοφονήθηκε χθές Πέμπτη από τον γαμπρό του.

Περισσότερα...

Έντονη συγκινητική φόρτιση επικράτησε κατά την λήξη του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου όταν η κα. Λίτσα Κιτσαντά υπέβαλε την παραίτησή της από δημοτική σύμβουλος της «Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής» και ως εκ τούτου και από επικεφαλής του συνδυασμού.

Περισσότερα...

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών ο πρώην βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Τσιρώνης. 

Περισσότερα...

Την αποκάλυψη έκανε ο Δήμαρχος Αρταίων στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο 

Περισσότερα...

Ειδικό τέλος 3% -επιστροφή από τα ακαθάριστα έσοδα των μεγάλων υδροηλεκτρικών έργων των παραγωγών σε Δημότες και Δήμους, εισηγήθηκε στην συνεδρίαση της ΚΕΔΕ στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης, με το Διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ να αποφασίζει ομόφωνα υπέρ της εισηγήσεως του.

Περισσότερα...

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά χιλιάδες παιδιά στην Ελλάδα μένουν εκτός του προγράμματος των voucher ΕΣΠΑ για Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), παρά το γεγονός ότι πληρούν όλα τα κριτήρια και έχουν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών.

Περισσότερα...

Το πρωτοσέλιδο της έντυπης έκδοσης του Παρατηρητή, που κυκλοφορεί αύριο Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022.

 

Το πρωτοσέλιδο της έντυπης έκδοσης του Παρατηρητή που κυκλοφόρησε την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2022.

Κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου Νότη Μηταράκη, ως επικεφαλής, τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γεώργιο Αμυρά, τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιο Στύλιο, τον Βουλευτή Καρδίτσας Γεώργιο Κωτσό, τη Βουλευτή Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου και τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνο Τσουβάλα επισκέφτηκε το Νομό Άρτας, την Τετάρτη 22 Ιουνίου.

Περισσότερα...

Την Τρίτη  23-8-2022  στην Ιερά Μονή Σέλτσου στις Πηγές ΄Αρτας της Κοιλάδας του Αχελώου- Ιστορική έδρα του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη, μέσα σε κλίμα συγκίνησης και σεβασμού της ιστορικής μνήμης, κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις «ΣΕΛΤΣΟ 2022» που διοργανώθηκαν από την Αντιπεριφέρεια ΄Αρτας τον Δήμο Γ. Καραϊσκάκη και την Αδελφότητα Πηγιωτών Άρτας. 

Περισσότερα...

Οι λέξεις είναι πολύ λίγες για να εκφράσουν το μεγαλείο των συναισθημάτων που βιώνουμε ως εθελοντές καρκινοπαθείς στον Σύλλογο Καρκινοπαθών, Εθελοντών και Φίλων Άρτας «Επιστήθιοι Φίλοι».

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 108

Login

Go to top