Στην καταβολή αποζημιώσεων ύψους 1,46 εκατ. ευρώ σε 284 δικαιούχους προχώρησε την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου ο ΕΛΓΑ.

Οι συγκεκριμένες πληρωμές κατά κύριο λόγο αφορούν παραγωγούς που υπέστησαν ζημιές από την ανεμοθύελλα που έπληξε  κοινότητες του Κάμπου της Άρτας, την άνοιξη του 2022. Πρόκειται για συμπληρωματική πληρωμή που αφορούσε παραγωγούς που δεν είχαν καλύψει τις εισφορές τους προς τον ΕΛΓΑ.

Με αφορμή την καταβολή των αποζημιώσεων ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Άρτας ΝΔ δήλωσε: «1,4 εκατ. ευρώ σε 284 παραγωγούς της Άρτας για ζημιές από ακραία καιρικά φαινόμενα. Με την ενίσχυση και τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό του ΕΛΓΑ καταφέραμε να αποζημιώνουμε τους παραγωγούς κατά μέσο όρο εντός εξαμήνου από την καταγραφή των ζημιών και με μία δόση. Θέλω να ευχαριστήσω τον Διευθυντή και τον Προϊστάμενο αλλά και όλους τους γεωπόνους του ΕΛΓΑ Ηπείρου που εργάστηκαν με φιλότιμο, ώστε να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία άμεσα,ότανστο παρελθόν απαιτούνταν από ένας έως και ενάμισης χρόνος για την ολοκλήρωσή της. Στηρίζουμε με πράξεις τους παραγωγούς. Είμαστε δίπλα τους.»


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top