Η Ομάδα Πρωτοβουλίας Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου Άρτας που αποτελείται από είκοσι (20) ιατρούς, μέχρι στιγμής, διαφόρων ειδικοτήτων (ιδιωτών και νοσοκομειακών) εργαζόμενους στο χώρο της υγείας καθώς και πολλούς αλληλέγγυους πολίτες μετά την άρνηση της Δημοτικής Αρχής να παραχωρήσει χώρο για τη στέγαση του Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου (Κ.Ι.Φ.) (λόγω έλλειψης χώρου όπως αναφέρεται στην απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Π.Δ.Δ. 9-10-2014) προχώρησε σε ανοιχτή συζήτηση την 20-10-2014, όπου και απευθύνθηκε κάλεσμα σε οποιονδήποτε συμπολίτη μας έχει τη δυνατότητα παραχώρησης χώρου κατάλληλου για στέγαση του Κ.Ι.Φ.

Σε διαφορετική περίπτωση η παράταξη «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ» θα παραχωρήσει τα γραφεία της, που βρίσκονται  επί της οδού  Νόρμαν & Βασ. Κων/νου. 

Καλούμε τους συμπολίτες μας που διαθέτουν ιατροφαρμακευτικό υλικό ή ιατρικό εξοπλισμό, μέχρι να βρεθεί ο μόνιμος χώρος, να τα φέρνει στα γραφεία της παράταξης καθημερινά από 10:00 π.μ. – 13:00 μ.μ. και 18:00 μ.μ. – 20:00 μ.μ. ή να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα των μελών της ομάδας πρωτοβουλίας: Πολύζου Βασιλική 694 7932073 – 699 8523310, Παπακίτσος Στέφανος 26810 24224 – 694 4473700 και e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι εντός των ημερών θα κατατεθεί στο Πρωτοδικείο Άρτας το καταστατικό ίδρυσης Συλλόγου Φίλων Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου.

Το Κ.Ι.Φ. φιλοδοξεί να είναι μία προσπάθεια σε εθελοντική βάση όλων μας, που απευθύνεται στους συνανθρώπους μας οι οποίοι δεν έχουν καμιά ασφαλιστική κάλυψη και πρόσβαση σε δωρεάν υγεία, φάρμακα και εμβόλια, με σκοπό τη στήριξή τους και την ανάδειξη του μεγέθους του προβλήματος, τόσο σε σχέση με το αποκλεισμό ενός μέρους του πληθυσμού από βασικές παροχές υγείας, όσο και σε θέματα πρόληψης και Δημόσιας υγείας.

Η αλληλεγγύη είναι καθήκον όλων μας!

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top