«Αγαπητοί συμπολίτες

Στην πιο κρίσιμη περίοδο για την Δημοκρατική Παράταξη και την χώρα δέχθηκα την τιμητική πρόταση να είμαι υποψήφιος βουλευτής Άρτας με το ΠΑΣΟΚ.

Μία συνειδητή απόφαση μέσα σε κλίμα  πολιτικής ανηθικότητας, μέσα σε κλίμα πόλωσης και  ανεύθυνων διλλημάτων.

Ανήκω στη νέα γενιά που έχει δεχθεί το μεγαλύτερο πλήγμα τον τελευταίο καιρό, στη νέα γενιά που δεν πιστεύει στην ανέξοδη παροχολογία, στη νέα γενιά που δεν εκφοβίζεται.

Πιστεύω σε μία πολιτική σύνθεση όλων των δυνάμεων για μία ομαλή έξοδο της χώρας από την κρίση. Πιστεύω στην ανασυγκρότηση όλων των δυνάμεων της κεντροαριστεράς.

Δίνουμε την πιο σκληρή μάχη για τον τόπο μας. Δίνουμε την πιο σκληρή μάχη για την Δημοκρατική Παράταξη. Δίνουμε την μάχη για να επιστρέψει η χώρα σε κανονική τροχιά. Είμαστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα και το αποδεικνύουμε στην πράξη.»

 

Κατσαούνος Χρήστος

Εθνομουσικολόγος – Εκπαιδευτικός

Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη Άρτας

 

Βιογραφικό

Ο Χρήστος Κατσαούνος γεννήθηκε στην Άρτα το 1981. Είναι γιος της Αλέκας Κατσαούνου, συνταξιούχου εκπαιδευτικού και πρώην Διευθύντριας του 2ου και 4ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας και του γνωστού Ανθοπώλη - Ανθοδέτη Δημήτρη Κατσαούνου.Αδερφός του ο Θοδωρής Κατσαούνος διδάκτωρ Αεροδιαστημικής Μηχανολογίας και Mηχανολόγος στης Rolls Royce. Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια Φυσικής, Αρετή Γιαννούλη και έχουν μία κόρη την Αλεξάνδρα.  Ολοκλήρωσε τις ακαδημαϊκές του σπουδές στην Αγγλία όπου σπούδασε Jazz μουσική στο κολλέγιο του Chichester, πτυχίο Μουσικολογίας στο πανεπιστήμιο Anglia στο Cambridge (BA hons Music) και Μεταπτυχιακό (ΜΑ) στην Εθνομουσικολογία στο πανεπιστήμιο του Sheffield. Έχει επίσης παρακολουθήσει σεμινάρια πολιτικής επιμόρφωσης και πολιτικής επικοινωνίας. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στο Πυροβολικό στη Μυτιλήνη και στην Στρατιωτική Μουσική στα Γιάννενα. Ενεργοποιήθηκε γρήγορα στα κοινά και είναι μέλος συλλόγων και σωματείων. Διετέλεσε μέλος και συντονιστής γραμματέας στη ΝΕ ΠΑΣΟΚ Άρτας Είναι αεραθλητής και ιστιοπλόος.  Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της Αερολέσχης Άρτας, μέλος της ΙΛΕΤ και άλλων φορέων. Από το 2009 εργάζεται ως αναπληρωτής καθηγητής στην δημόσια εκπαίδευση.

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top