Μετά από πρόταση της επικεφαλής του Συνδυασμού «ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» και βουλευτή Άρτας ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, ομόφωνα απαλλάχτηκε των καθηκόντων του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Άρτας και επί αρκετές δεκαετίες φίλος και συναγωνιστής της, ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ, για λόγους «αδράνειας και αδιαφορίας», στις παραταξιακές του ευθύνες και υποχρεώσεις.

Ομόφωνα επίσης εκλέχτηκε ο αντικαταστάτης του, που είναι η ΤΖΕΝΗ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ, ένα από τα πιο δραστήρια και κοινωνικά, πολιτικά και επαγγελματικά, καταξιωμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας.

Οι προαναφερόμενες αλλαγές έγιναν την περασμένη Κυριακή, σε συγκέντρωση των υποψηφίων του Συνδυασμού, που έγινε στην Άρτα.

Κατά την εκτίμησή μας, οι σχέσεις μεταξύ του κ. Γιολδάση και της κ. Γεροβασίλη, τα τελευταία 30 χρόνια, ήταν ιδιαίτερα ισχυρές και σε όλα τα επίπεδα.

Σε 4 εκλογικές αναμετρήσεις για το Δήμο Αρταίων οι δύο τους ήταν το ισχυρό  δίδυμο, είτε ήταν επικεφαλής ο κ. Γιολδάσης, είτε η κ. Γεροβασίλη.

Που σημαίνει κάτι δεν πήγαινε καλά και η διάρρηξη των σχέσεών τους (πολιτικές και κοινωνικές) πρέπει να ήταν προϊόν σοβαρών λόγων και αιτιών κι όχι των λόγων που δια των ψιθύρων, προβάλλονται.

Τέλος θα πρέπει να πούμε ότι με αφορμή την προαναφερόμενη ρήξη, των δύο, οι κακόβουλες και κακοήθεις διαδόσεις, δίνουν και παίρνουν αυτές τις μέρες.

Εμείς ευχόμαστε στην ΤΖΕΝΗ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ – ΚΟΙΛΙΑ, να ανταποκριθεί επιτυχώς στο έργο και τις ευθύνες που αναλαμβάνει και μάλιστα σε μια περίοδο, καθόλου βολική και προσφερόμενη για τέτοιους ρόλους.

 

                                                                                                                       «Π»

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top