…ΚΑΙ ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΗΤΩ!!!!!

Την απόφασή του, να διεκδικήσει το αξίωμα του Δημάρχου Αρταίων στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαϊου, έκανε και επίσημα γνωστή, σε συνέντευξή του, την περασμένη Δευτέρα, ο γιατρός και πρώην βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ, ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ.

Πέραν της τυπικής ανακοίνωσης, ο κ. Στασινός:

-    ΔΕΝ εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφασή του, λέγοντας μόνο και σε πρώτο πρόσωπο(!), το γενικόλογο και αόριστο, σε αυτές τις περιπτώσεις, «θα κάνω πράξη το όραμά μου για την Άρτα…»!

-    ΔΕΝ έκανε λόγο για πρόγραμμα, παρά αναφορά σε επίσης γενικόλογες, «ξεπερασμένες» και πολύ χρησιμοποιημένες προτεραιότητες, περί διαφάνειας, αξιοποίησης της δημοτικής περιουσίας και επίλυσης χρονιζόντων προβλημάτων!

-    ΔΕΝ αναφέρθηκε σε πρόσωπα που τον ακολουθούν ή στηρίζουν την κίνησή του και «έδειχνε» απελπιστικά… μόνος!

-    ΔΕΝ αιτιολόγησε πειστικά τους λόγους που τον οδήγησαν στην διάσπαση του πολιτικού του χώρου, του ΠΑΣΟΚ, σε μια μάλιστα περίοδο γενικευμένης απαξίωσης της πολιτικής και των πολιτικών!

-    ΔΕΝ έπεισε ότι κάπου «πατάει» και προχωράει, δίνοντας την εντύπωση ότι του είναι αδιάφορο το εκλογικό αποτέλεσμα, δίνοντας και το δικαίωμα διατύπωσης αρνητικών σχολίων, ως προς τις πραγματικές του προθέσεις, όχι μόνον από τον πολιτικό του χώρο, αλλά και από τους άλλους και ιδιαίτερα σε τοπικούς παράγοντες που ασχολούνται με την πολιτική και κύρια με την Τοπική Αυτοδιοίκηση!

Στη συνέντευξη δεν κλήθηκε ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ», προφανώς γιατί δεν είναι αρεστός, όσον αφορά τις απόψεις και τις εκτιμήσεις του για την υποψηφιότητά του.

Μια υποψηφιότητα που για εμάς στερείται επιχειρημάτων, στόχων που ενδιαφέρουν την τοπική κοινωνία, φιλοδοξιών που κάνουν τη διαφορά ή κεντρίζουν το ενδιαφέρον των πολιτών.

Μια αινιγματική υποψηφιότητα, πολιτικά, κάτι περισσότερο από ανεξήγητη και με χλωμές προοπτικές, για κάποιο άξιον λόγου, αποτέλεσμα!
Και ενδεχομένως, μια υποψηφιότητα, «ταφόπλακα» για το τοπικό ΠΑΣΟΚ, στην αναμέτρηση για το Δήμο Αρταίων.

Κοντολογίς και… «ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΗΤΩ»!

Τέλος για το τι υπηρετεί και τι εξυπηρετεί αυτή η υποψηφιότητα, κανείς δεν είναι σε θέση να απαντήσει ή να εξηγήσει, αλλά και όλοι κάτι… «υποθέτουν», άλλοι καλοπροαίρετα και άλλοι κακοπροαίρετα! Και το δεύτερο είναι το επικίνδυνο!

«Π»

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top