Οδοιπορικό, υποτίθεται, για τον Νομό της Άρτας παρουσίασε την περασμένη Τετάρτη ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA, με «οδοιπόρο», τον «ανεκδιήγητο» πλέον για εμάς τους αρτινούς, δημοσιογράφο ΝΙΚΟ ΜΑΝΕΣΗ, που έχει την ευθύνη της εκπομπής «60 ΛΕΠΤΑ»!
Ένα οδοιπορικό 60 λεπτών δυσφήμισης της περιοχής μας, με άσχετες εικόνες και βλακώδη κείμενα που σε τίποτε δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.
Μια ελεεινή εκπομπή, μια κατάπτυστη παρουσίαση, ένα δημοσιογραφικό και τηλεοπτικό αίσχος, χωρίς ίχνος αισθητικής και ουσίας.
Ντροπή τους!

Κι αν έχουν λίγη τσίπα, ALPHA και Μάνεσης, θα πρέπει να ζητήσουν δημόσια συγνώμη από τους αρτινούς και τους τηλεθεατές τους!
Η Άρτα δεν είναι οι λάσπες του ποταμού, που ανοήτως και παρά τις προειδοποιητικές πινακίδες, πήγε και «κόλλησε» ο Μάνεσης και επί 20 συνεχώς λεπτά, από τα 60, μας έδειχνε πως τον ξεκόλλησαν τα δύο τρακτέρ.

Η Άρτα δεν είναι οι… γιαγιούλες που έπλεναν στη σκάφη ή πήγαιναν για βοσκή τα πρόβατά τους. Ούτε οι καυγάδες δύο καφετζούδων στην Κόπραινα και πολύ περισσότερο το πώς οι ψαράδες ρίχνουν τα δίχτυα τους στις λιμνοθάλασσες του Αμβρακικού.

Η Άρτα έχει ιστορία, έχει σπάνια βυζαντινά και άλλα μνημεία που προκαλούν το θαυμασμό όσων τα επισκέπτονται.
Η Άρτα έχει φυσικές ομορφιές που δεν περιγράφονται.
Η Άρτα έχει πολιτιστικές δραστηριότητες, όσες λίγες άλλες περιοχές της χώρας.

Τίποτε από την πραγματική Άρτα δεν μας έδειξαν, παρά μια «ξεθωριασμένη εικόνα» του Γεφυριού.
Ακόμη και «διατεταγμένη» αποστολή δυσφήμισης της περιοχής μας να είχε αναλάβει ο Μάνεσης, αυτό το αποτέλεσμα δεν θα το πετύχαινε.

Φτού σας!!!

Ντροπή και στην Αντιπεριφέρεια Άρτας, που δεν αντέδρασε άμεσα στο εν λόγω τηλεοπτικό έκτρωμα σε βάρος της περιοχής μας.

Έχετε κάτι να πείτε κ. Αντιπεριφερειάρχα μας;

«Π» 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top