ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε ο Γιώργος Στύλιος για την ενίσχυση της κρατικής αρωγής, την επέκταση της κάλυψης και στήριξης των παραγωγών απέναντι σε φυσικές καταστροφές και την εισαγωγήτης ιδιωτικής ασφάλισηςτων επιχειρήσεων.

Περισσότερα...

Στον πρωτογενή τομέα, τη στήριξη των παραγωγών, την ανάγκη κυβερνητικής περιφερειακής πολιτικής και την επένδυση στη δια βίου εκπαίδευση και εξειδίκευση αναφέρθηκε ο Γιώργος Στύλιος στην ομιλία του κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Περισσότερα...

Σχολιάζοντας τα εκλογικά αποτελέσματα η Αντιπρόεδρος της Β.τΕ  αφού στάθηκε στην εκλογική κατάρρευση της κυβερνώσας παράταξης και στο δυσάρεστο γεγονός ότι «νικητής υπήρξε η αποχή» αναφέρθηκε στα ακόλουθα:

Περισσότερα...

Από την ανάληψη της πολιτικής ηγεσίας από τη Νέα Δημοκρατία το 2019 η Ήπειρος έχει μπει σε δεύτερη μοίρα και όσον αφορά στη στελέχωση των αστυνομικών υπηρεσιών.

Περισσότερα...

Νιώθω επιτακτική την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, για την τιμή που μου έκανε να συμμετάσχω, ως υποψήφια ευρωβουλευτής στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

Περισσότερα...

Σημεία συνέντευξης της Όλγας  Γεροβασίλη,  Δ’ Αντιπροέδρου της ΒτΕ και βουλευτή Άρτας ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ στον Τ/Σ Action 24 και στους Γ. Πιέρρο, Δ. Τάκη και Ε. Καλογεροπούλου

Περισσότερα...

Ο Γιώργος Στύλιος τοποθετήθηκε στη Βουλή κατά την τριήμερη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η Αντιπολίτευση απέναντι στη Κυβέρνηση.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 89

Υποκατηγορίες

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ LIVE ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BLACK HEART PROCCESSION , τους ELEPHANT και τους διοργανωτές.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top