Κάποιοι τοπικοί και περιφερειακοί συνδικαλιστοπατεράδες, με τις ευλογίες, αν όχι και παροτρύνσεις κάποιων κομματικών φορέων, δεν εννοούν ή δεν θέλουν να εννοήσουν ότι όλα δεν προσφέρονται για καταγγελία και κομματική καπηλεία.

Και μάλιστα όταν η καταγγελία είναι και προϊόν αβασάνιστης σκέψης και εκτός λογικής, αλήθειας και ουσίας, τότε αποτελεί πρόκληση και προκαλεί πρόβλημα.
Μια τέτοια καταγγελία δόθηκε στη δημοσιότητα από το Δ.Σ. του τοπικού Τμήματος Μουσικών Σπουδών, κατά του Αστικού ΚΤΕΛ Άρτας.
Περί καθυστερήσεων δρομολογίων, υπερφόρτωσης επιβατών, έλλειψης κλιματισμού, τερματισμός δρομολογίων ενωρίτερα (8.15 το βράδυ) και άλλα.
Καταγγελίες καρμποναρισμένες που διακινούνται κατά καιρούς και σε άλλες περιφέρειες της χώρας, με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο και με θύτες κάποιους αφελείς φοιτητές, που χωρίς σκέψη τις διακινούν.
Όμως το Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας, σε σύγκριση με άλλα της επικράτειας, ακόμα και εκείνων των περιοχών που έχουν υψηλά επίπεδα τουρισμού, «άντεξε» και αντέχει στις δοκιμασίες των καιρών και προσφέρει κοινωνικές υπηρεσίες πολύ πιο πάνω από τις δυνατότητές του.
Πέρασε μια 6ετία με μύρια προβλήματα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και μόλις τους τελευταίους 6 μήνες βρίσκει τον βηματισμό του.
Καλύπτει όλα τα χωριά του κάμπου, το Πέτα και το Κομπότι, πραγματοποιεί δεκάδες δρομολόγια ακόμα και με παθητικό, με 23 λεωφορεία και 30-35 οδηγούς, όλα σε πολύ καλή κατάσταση και με άψογη και υποδειγματική παροχή υπηρεσιών στο επιβατικό κοινό.
Άλλωστε όλες οι διαδρομές του είναι μικρές, χωρίς ιδιαίτερα σημαντικά κυκλοφοριακά προβλήματα, εκτός της πόλης της Άρτας, οι τυχόν καθυστερήσεις είναι φυσιολογικές και κινούνται αυστηρά εντός των νόμιμων πλαισίων.
Μάλιστα για τους φοιτητές της περιοχής μας προσφέρει εισιτήρια πολλαπλών διαδρομών ΜΟΝΟ με 15€ το μήνα, ενώ ο νόμος του επιτρέπει μέχρι 35€.
Όσον αφορά τώρα τη λήξη των δρομολογίων στις 8.15 το βράδυ, ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Άρτας ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΚΚΑΣ μας είπε ότι επιδιώκει επέκταση των δρομολογίων, υπέρ των φοιτητών, σε συνεργασία με το Δήμο Αρταίων.
Για την επιτυχία αυτού του στόχου ο κ. Σακκάς ζήτησε και τη στήριξη και συνεργασία των ίδιων των φοιτητών.
Συνεπώς το Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας δεν είναι το πρόβλημα για τους φοιτητές της περιοχής μας, είναι η… λύση!
Είναι στο πλευρό των φοιτητών, δίνει καθημερινά και για πολλές δεκαετίες, επιτυχείς εξετάσεις στην τοπική κοινωνία, η οποία κοινωνία αναγνωρίζει και επιβραβεύει το ρόλο του στο τοπικό κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι.
Η μικρή κοινωνία της Άρτας δεν προσφέρεται για κομματικές και συνδικαλιστικές καπηλείες και εκμεταλλεύσεις.
Αυτά που καταγγέλλουν οι εν λόγω φοιτητές είναι για τα μεγάλα αστικά κέντρα κι όχι για πόλεις και περιοχές, όπως αυτή της Άρτας.

Λ.Σ.
 

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ LIVE ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BLACK HEART PROCCESSION , τους ELEPHANT και τους διοργανωτές.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top