Στην Άρτα βρέθηκε την Τρίτη 4/6 και το πρωινό της Τετάρτης 5/6 ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς, και πρώην υπουργός Γιώργος Σταθάκης.

Ο Γ. Σταθάκης ξεκίνησε την περιοδεία του μαζί με στελέχη και μέλη της τοπικής οργάνωσης σε φυτώρια, θερμοκήπια και παραγωγικές μονάδες της Άρτας.
Στη συνέχεια συζήτησε με μέλη της Νέας Αριστεράς, πολίτες και ενημερώθηκε για τα τοπικά προβλήματα.

Η υποδοχή για τον πρώην υπουργό ήταν ιδιαίτερα θερμή και το ενδιαφέρον του κόσμου έκδηλο.
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και πρώην υπουργός επισκέφτηκε το Επιμελητήριο Άρτας όπου ο πρόεδρος Γιάννης Γκολομαζος του έκανε γνωστά τα επιχειρηματικά προβλήματα της περιοχής και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημητρης Χουλιάρας, του ανέδειξε τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι μικρές-μικρομεσαίες εμπορικές επιχείρησης της περιοχής .

Έδωσε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό της πόλης μας, όπου με μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Σταθάκης στάθηκε στην μεγάλη ακρίβεια που ταλανίζει τα νοικοκυριά, αλλά και στους λόγους που είναι ζωτικό η Νέα Αριστερά να στηριχτεί στις επικείμενες Ευρωεκλογές της Κυριακής, καθώς είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να προσφέρει ένα αντιπαραθετικό πρόγραμμα στην Κυβέρνηση της Δεξιάς του Κυριάκου Μητσοτάκη, τόσο σε Εθνικό όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

 ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ LIVE ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BLACK HEART PROCCESSION , τους ELEPHANT και τους διοργανωτές.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top