Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας στον 8ος Ημιμαραθώνιο «Ο Δρόμος του Γιοφυριού», όπου αθλητές από διάφορα μέρη της χώρας μας έδωσαν το παρόν.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου, στο κέντρο της πόλης, η προσέλευση των αθλητών και του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών.
Με σύμμαχο τον καιρό απόλαυσαν όλοι τις ομορφιές της πόλης και της γύρω περιοχής και μέσω της διαδρομής, θαύμασαν τα βυζαντινά και κλασικά μνημεία της Άρτας.
Στην κεντρική πλατεία της πόλης όπου ήταν και ο τερματισμός,  ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας για πρώτη φορά πρόσφερε δωρεάν ατομικά γεύματα σε όλους τους αθλητές αλλά και στους κατοίκους και επισκέπτες.

Ήταν μια σημαντική πρωτοβουλία και ένα ακόμη δείγμα ότι ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας στηρίζει τον αθλητισμό και συμμετέχει ενεργά σε δράσεις και εκδηλώσεις που αναδεικνύουν το «Ευ Αγωνίζεσθαι».
Το περίπτερο με τα προϊόντα του Συνεταιρισμού επισκέφθηκαν εκατοντάδες αθλητές και θεατές μεταξύ αυτών, ο Βουλευτής Άρτας Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Στύλιος και ο Δήμαρχος Άρτας Χριστόφορος Σιαφάκας.
Σημαντικό ρόλο στη διεκπεραίωση του αγώνα είχε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χρήστος Γιώτης που απόλαυσε στο τέλος τα εκλεκτά εδέσματα.
Ο Πρόεδρος Δημήτρης Πετανίτης τόνισε «δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε ενέργειες που προάγουν τον Αθλητικό τουρισμό όπως και να παράγουμε το κορυφαίο κοτόπουλο της χώρας. Κοτόπουλο με καταγωγή. Κοτόπουλο από την Άρτα».

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top