Η συμβολή των εθελοντών, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ανάπτυξης του Δήμου Αρταίων και τον υπεύθυνο του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννη Πάνου, μετέτρεψε τη δράση καθαρισμού του Δημοτικού Κυνοκομείου σε ημέρες ευαισθητοποίησης για τα αδέσποτα ζώα!

Η δράση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 και την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, ανέδειξε το ζήλο και την αφοσίωση των εθελοντών. Η εκστρατεία οργανώθηκε μετά από συνεδρίαση υπό την προεδρία του Δημάρχου Αρταίων, κ. Χριστόφορου Σιαφάκα, στην οποία συμμετείχαν υπάλληλοι της αρμόδιας υπηρεσίας και πενταμελής επιτροπή για τα αδέσποτα, με ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους ενεργούς εθελοντές της πόλης. Συζητήθηκαν κρίσιμα θέματα που αφορούν στη διαβίωση των ζώων και αποφασίστηκε η δημιουργία επιτροπής εθελοντών, η οποία θα αποτελείται από άτομα που αγωνίζονται για την ευζωία των ζώων στο Δήμο μας. Επίσης, συμφωνήθηκε ο επιμελής καθαρισμός των χώρων του Δημοτικού Κυνοκομείου.
Κατά τις προγραμματισμένες ημέρες δράσης, έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε το Κυνοκομείο να καθαριστεί πλήρως και οι χώροι να αποκτήσουν τις προϋποθέσεις υγιεινής που χρειάζονται τα ζώα για να ζουν αξιοπρεπώς.
Η συμβολή των εθελοντών ήταν καθοριστική.Η Δημοτική Αρχή αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει θερμά  για τη βοήθεια που πρόσφεραν στη δράση καθαρισμού του Κυνοκομείου και που πάντα στέκονται δίπλα, συμβάλλοντας στην επίτευξη για ένα Δήμο που ονειρευόμαστε και αξίζουμε.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ LIVE ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BLACK HEART PROCCESSION , τους ELEPHANT και τους διοργανωτές.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top