* ΚΙ εκεί που είχαμε προγραμματίσει λίγες ημέρες διακοπών, ο κορωνοϊός είχε άλλα σχέδια για εμάς.

* ΜΑΣ «επισκέφθηκε» και μας «μάντρωσε» οικογενειακώς για 12 ημέρες, με λίγο πυρετό, λίγη αγευσία και μπόλικη ατονία!

* ΚΙ όλα αυτά, μετά από… πέντε εμβόλια! Τι μας ζήλεψε;

* ΣΗΜΕΡΑ, ως κορωνοϊόπληκτος και λόγω του εορτασμού της Παναγίας, στερέψαμε από κακίες!

* ΘΑ είμαστε καλόψυχοι έως και μεγαλόψυχοι!

* ΣΤΑ τελευταία ονόματα υποψηφίων συμβούλων, που έδωσε στη δημοσιότητα ο υποψήφιος δήμαρχος Αρταίων ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΙΑΦΑΚΑΣ, είναι και αυτό του ΝΙΚΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ.

* Ο ΝΙΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ είναι ένα νέο παιδί, που ασχολείται με τουριστικές επιχειρήσεις σε νησί του Αιγαίου.

* ΜΙΑ δραστηριότητα που απαιτεί ικανότητα, αποφασιστικότητα και αξιοσύνη. Και σίγουρα αυτά τα προσόντα τα έχει ο ΝΙΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ.

* Ο ΝΙΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ δεν περιορίζεται πλέον μόνο στις δουλειές του. Δοκιμάζει τον εαυτό του και στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με το ψηφοδέλτιο του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΙΑΦΑΚΑ.

* ΤΥΧΑΙΑ; Όχι! Η επιλογή του από τον Χριστόφορο Σιαφάκα δεν περιορίστηκε μόνο στο νεαρό της ηλικίας του Νίκου Βαγγέλη, αλλά ούτε και στις επιχειρηματικές του επιτυχείς ενασχολήσεις. Τον επέλεξε γιατί πιστεύει ότι θα προσφέρει πολλά ως δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αρταίων.

* ΕΧΕΙ… «κληρονομικό τσαγανό». Προέρχεται από οικογένεια με «βαρύ βιογραφικό» στα τοπικά δρώμενα.

* Ο πατέρας του ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, σημαντικό στέλεχος της πρώην Αγροτικής Τράπεζας, για πολλά χρόνια πρόεδρος της κοινότητας Παχυκαλάμου και για πολλά επίσης χρόνια πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Άρτας – Φιλιππιάδας.

* Η μητέρα του, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΑΓΓΕΛΗ, νομαρχιακή σύμβουλος για πάνω από 15 χρόνια (επί νομαρχίας Χρ. Παπαγεωργίου, Λάμπρου Ρίζου και Γιώργου Παπαβασιλείου). Επί νομαρχίας Λάμπρου Ρίζου ήταν αντινομάρχης, με σημαντικότατες παρεμβάσεις στην επίλυση ζητημάτων και προβλημάτων της περιοχής μας.

* ΟΜΩΣ η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ήταν και σχεδόν πρώτη επιλογή των αρτινών πολιτών, οι οποίοι την εξέλεγαν νομαρχιακή σύμβουλο, στις πρώτες 2 – 3 θέσεις. Οι δε λαϊκές της προσβάσεις ήταν πάντα εντυπωσιακές και απίστευτες για τα τοπικά δεδομένα. Ήταν αχτύπητη… στην «εύρεση» ψήφων αλλά δικαίως και από κάθε άποψη.

* Η Βασιλική Βαγγέλη ήτα πάντα δίπλα στον αρτινό πολίτη, όποτε την χρειάζονταν, όποτε της το ζητούσε.

* ΜΕ όλα τα παραπάνω, δεν σημαίνει ότι ο γιός του Βαγγέλη και της Βασιλικής «δικαιούται» την ψήφο των αρτινών δημοτών.

* ΕΙΝΑΙ ο ίδιος αυτόφωτος και αυτοδημιούργητος, είναι νέος και με όνειρα για τον τόπο του, πρόκειται για μια ιδιαίτερα αξιόλογη υποψηφιότητα του συνδυασμού του Χριστόφορου Σιαφάκα.

* ΚΑΙ ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» θα παρουσιάσει και άλλες παρόμοιες υποψηφιότητες και από άλλους συνδυασμούς, γιατί πιστεύει στους νέους ανθρώπους που αποτολμούν να ασχοληθούν με τα κοινά. Τους χρειαζόμαστε!  

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top