ΝΑΙ, συμφωνούμε απόλυτα με τον πρώην δήμαρχο Αρταίων ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ όσον αφορά την προεδρία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Άρτας (Δ.Ε.Υ.Α.Α.).

ΝΑΙ, είθισται πρόεδρος να είναι ο Δήμαρχος Αρταίων.

ΓΙΑ εμάς με το «είθισται» δεν λειτουργεί σωστά μια δημοτική επιχείρηση.

ΜΙΑ επιχείρηση οικονομικός κολοσσός για τα τοπικά δεδομένα.

ΜΙΑ επιχείρηση που θεωρείται ως το μοναδικό έργο υποδομής του νομού μας.

ΜΙΑ επιχείρηση που προστατεύει το περιβάλλον και αναβάθμισε κατακόρυφα την ποιότητα της ζωής μας.

ΕΝΑΣ οικονομικός οργανισμός που χειρίζεται εκατοντάδες εκατομμυρίων ευρώ, με σταθερό «πελατολόγιο», μονοπώλιο στα βασικά αγαθά των ανθρώπων, το νερό, το περιβάλλον, την ποιότητα της ζωής μας.

ΠΟΛΛΑ τα «ΝΑΙ» από την πλευρά μας, αλλά «ΟΧΙ» για τους λόγους που επικαλείται ο πρώην δήμαρχος.

ΔΗΛΑΔΗ τα 100.000 € η δαπάνη, για μια 5ετία, που θα δοθεί στον επιλεγέντα Πρόεδρο του Δ.Σ. αυτής της επιχείρησης.

ΕΜΕΙΣ θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο νέος Δήμαρχος ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΙΑΦΑΚΑΣ δεν ανέλαβε την προεδρία της Δ.Ε.Υ.Α.Α., γιατί πιστεύει ότι αυτός ο ρόλος, τις εποχές που διανύουμε και για τους λόγους που προαναφέραμε, δεν μπορεί να είναι τυπικός ή διακοσμητικός.

ΠΡΕΠΕΙ να είναι και δημιουργικός!

ΚΑΙ για να είναι δημιουργικός πρέπει να έχει και το χρόνο για να το πετύχει.

ΣΥΝΕΠΩΣ συμφωνούμε, διαφωνώντας με τον πρώην Δήμαρχο και διαφωνούμε, συμφωνώντας με τον νέο δήμαρχο για την επιλογή του… ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ για το αξίωμα του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Α., ευχόμενοι, με τη δουλειά του και την προσφορά του, να δικαιώσει τον δεύτερο!

ΜΕ την ευκαιρία μπαίνουμε στον πειρασμό να ρωτήσουμε του πρώην Δήμαρχο, αν έχει υπολογίσει το ποσό θα κοστίσει στους δημότες η λειτουργία του ΞΕΝΙΑ σαν βιβλιοθήκη, πολιτιστικό στέκι κ.λ.π;

ΔΙΟΤΙ για να μείνει ανοιχτό το Κάστρο και να λειτουργήσει το ΞΕΝΙΑ με αυτές τις χρήσεις, ο χώρος χρειάζεται 24ωρη αυστηρή προστασία.

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ τουλάχιστον 12 φύλακες, 6 κηπουροί, 3 καθαρίστριες, 3 κλητήρες, 3 θαλαμοφύλακες και 4… σκοπιές!

ΑΥΤΗ τη δαπάνη την υπολόγισε, πριν διαμαρτυρηθεί για τη δαπάνη του Προέδρου της ΔΕΥΑΑ;

ΠΟΛΛΕΣ φορές έχουμε πει ότι η απόσταση από την απλή λογική, έως τον αβασάνιστο λαϊκισμό, είναι μισής… πολιτικής χαζομάρας δρόμος!

ΚΑΙ με την ευκαιρία και από πραγματικό ενδιαφέρον, θα πούμε στον πρώην δήμαρχο ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ και τούτο: «Στις μεγάλες αποστάσεις οι αθλητές ξεκινούν με βάδην, ανεβάζουν στροφές σιγά – σιγά και δίνουν ρέστα όταν πλησιάζουν στον τερματισμό»!

ΤΟ ίδιο ακριβώς ισχύει και στην πολιτική και συγκεκριμένα στην άσκηση ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. Δεν γκαζώνεις από την αρχή, γιατί θα έχεις ξεφουσκώσει πριν μπεις στην ευθεία του… τερματισμού!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top