ΗΠΕΙΡΟΣ

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. ξεχώρισε ως μία από τις 6 ελληνικές εταιρείες που βραβεύτηκαν στα 7αGrowth Awards, τα βραβεία Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, που συνδιοργανώνονται από τη Eurobank και την GrantThornton.

Περισσότερα...

Με μια μεγάλη, δυναμική και με παλμό εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τρίτης τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού μας “Μαζί για τον Πολίτη” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Ζυγούρη.

Περισσότερα...

Πρόσκληση αποφοίτων και φοιτητών του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για πρόσληψη στην ALPHA BANK απηύθυνε η κα Μακκά Δέσποινα,Υπεύθυνη Talent Acquisition & Employer Branding Specialist της Human Resources Division της τράπεζας, στη διάλεξή της που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26/04/2023 στις 13.00΄έως16.30΄ στο αμφιθέατρο του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Πρέβεζα.

Περισσότερα...

Για την χορήγηση δανείων επενδυτικού σκοπού με δυνατότητα λήψης κεφαλαίου κινήσεως σε ΜμΕ του Αγροτικού και μεταποιητικού κλάδου.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 117

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top