ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο σχεδιασμός του Υπουργείου Υγείας για το «νέο ΕΣΥ» που μαγικά θα λύσει τα προβλήματα, ξεκίνησε πανηγυρικά!

Περισσότερα...

Τηλεφωνική επικοινωνία με αξιόπιστη πηγή, μας έβαλε σε πολλές σκέψεις γύρω από τον διαγωνισμό του ΞΕΝΙΑ της Άρτας.

Περισσότερα...

Ξαφνικά μετά από την εκμηδένιση της πολιτικής αξίας, στο πέρασμα της φαντασμαγορικής προσπάθειας επαναπατρισμού, των πολύ σημαντικών συνανθρώπων μας, κατά τον πρωθυπουργό μας, υγειονομικών, μας δίνει την εντύπωση ότιόλοι οι άλλοι επιστήμονες και μη, μάλλον είναι ασήμαντοι.

Περισσότερα...

Γράφει: η Χριστίνα Μπίζα

Υπό το βάρος της κόπωσης και των ευθυνών της καθημερινής διαχείρισης μίας χρόνια εγκατάλειψης και υποστελέχωσης και με την ανάγκη ενός συνολικού πακέτου ανάπτυξης του,πορεύεται και το Γενικό Νοσοκομείο της Άρτας ατενίζοντας οι εργαζόμενοι, με το βλέμμα «κενό», το μέλλον τους, το οποίο αφήνει βαρύ αποτύπωμα και στην προσωπική τους ζωή.

Περισσότερα...

Γράφει: η Χριστίνα Μπίζα

Οι τελευταίοι μήνες ήταν αυτοί που με τις αποφάσεις του ο λαός έδωσε το στίγμα για τις εξελίξεις. Ήταν αυτοί που μέχρι και χθες μέσω των εκλογικών αναμετρήσεων αναζητούσαμε τον παλμό του.

Περισσότερα...

«Τι έκανα για να μη με θυμόσαστε», θα μπορούσε να ήταν το ρεζουμέ μια ειλικρινούς αυτοκριτικής του σημερινού Δημάρχου Αρταίων (2014 – 2023) και εκ νέου υποψηφίου, ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ.

Περισσότερα...

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ διαδέχθηκε τον ΠΑΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ, με τη στήριξη κι αυτός του ΠΑΣΟΚ (2010 – 2014), αντιμετωπίζοντας εξαρχής ένα σοβαρότατο πρόβλημα, αυτό της συνένωσης των Καποδιστριακών Δήμων με το Δήμο Αρταίων.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 130

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top