ΑΡΤΑ

Ο Βουλευτής Ν. Άρτας, κ. Χρήστος Γκόκας, μαζί με Βουλευτές της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, κατέθεσαν Ερώτηση, προς Την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Νίκη Κεραμέως και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργο Γεωργαντά σχετικά με τα επαγγελματικά δικαιώματα των απόφοιτων των Γεωπονικών Τμημάτων 5ετούς φοίτησης των Πανεπιστημίων Ιωαννίνων, Θεσσαλίας, Πατρών, Πελοποννήσου, Ελληνικού Μεσογειακού, Δυτικής Μακεδονίας και Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας.

Περισσότερα...

 

Σε ανακοίνωση του νέου συνδυασμού για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, «ΑΡΤΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΑΖΙ», του υποψηφίου δημάρχου Αρταίων Χριστόφορου Σιαφάκα και με αφορμή τις εξελίξεις στη Γεωπονική Σχολή Άρτας, αναφέρονται τα εξής:

Περισσότερα...

Συνδημότες και συνδημότισσες,
ήμασταν έτοιμοι να ανακοινώσουμε νωρίτερα την απόφασή μας για συμμετοχή στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για τον Δήμο μας αλλά λόγω της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών το αναβάλλαμε.

Περισσότερα...

Ο Δήμος Αρταίων στο πλαίσιο της νέας προγραμματικής περιόδου ΕΣΠΑ 2021-2027 εκπονεί Σχέδιο για τη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη (ΒΑΑ).

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 637

Υποκατηγορίες

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top