ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο λαός ψήφισε, ο αγώνας ξαναρχίζει. Πάμε στη μάχη με ψηλά το κεφάλι για να τους κόψουμε τη φόρα.

Περισσότερα...

Στις εκλογές το ΠΑΣΟΚ βγήκε ενισχυμένο και ισχυρό. Με δυναμική για να έχει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας μας.

Περισσότερα...

Την τελευταία τετραετία, σημαντικές παρεμβάσεις έγιναν στον τομέα της Υγείας, ταυτόχρονα και με την αποτελεσματική διαχείριση εκ μέρους του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού, της τεράστιας υγειονομικής κρίσης. Στο ΓΝ Άρτας, έπρεπε και επιβάλλεται να γίνουν ακόμη περισσότερα. Από τις 22 Μαΐου, δεσμεύομαι το ΓΝ Άρτας να επανακτήσει τη θέση που του αξίζει, προασπίζοντας τη δημόσια υγεία.

«Η Νέα Δημοκρατία, όσα είπε το 2019 τα έκανε. Εγώ, μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια και σας πω ότι τίμησα την υπόσχεση μου να είμαι δίπλα σας. Και σε  αυτή την τετραετία, θα δώσουμε τη μάχη μαζί. Κάνουμε  την Άρτα κέντρο παραγωγής, εμπορίου, έρευνας και πολιτισμού»

Περισσότερα...

Του Βασίλη Τσίρκα

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας δεν είναι καινούργια. Είναι μία πρόταση που διατυπώθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα για πρώτη φορά πριν από τρία χρόνια.

Περισσότερα...

- «Χρηματοδοτούμε έργα που ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ»
- «Ενισχύσαμε το Κέντρο Υγείας με νέο ασθενοφόρο»
- «Πετύχαμε την αναγνώριση του Ολοκαυτώματος του Σέλτσου ως τοπικής εορτής»
- «Προωθούμε την ασφαλτόστρωση του δρόμου Ανω Καλεντίνης προς Μοναστήρι Ροβέλιστας»

Περισσότερα...

Την ερχόμενη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 και ώρα 7 το απόγευμα, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και υποψήφιος βουλευτής Άρτας ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΟΣ, θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική ομιλία του, στην αίθουσα «ΔΙΩΝΗ» (Εκθεσιακό Κέντρο), στέλνοντας το προσωπικό του μήνυμα για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 87

Υποκατηγορίες

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top