ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Στύλιος: «Αποζημιώσεις ύψους 1,2 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ στους αγρότες του νομού Άρτας»

Περισσότερα...

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνδημότες,

στις 8 Οκτωβρίου συμμετέχω στις Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, με την ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», του Δημάρχου μας ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΙΓΔΟΥ.

Η απόφασή μου να συμμετέχω στα κοινά του τόπου μας ήταν για μένα προϊόν σκέψης και ανάγκης για προσφορά! Τα τελευταία χρόνια στον Δήμο μας επιτελείται σημαντικό έργο με μπροστάρη τον ακούραστο δήμαρχό μας. Αυτό το έργο ΠΡΕΠΕΙ και θα έχει ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Οι ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ εύκολα δίνονται από κάποιους, αυτό όμως που έχει σημασία για τον τόπο μας είναι τα ΕΡΓΑ. Έργα που αναβάθμισαν τον Δήμο μας και έδωσαν πνοή στα χωριά μας. Αυτό το έργο θέλουμε να συνεχίσουμε και γι' αυτό σας ζητάμε την εκ νέου ΕΝΤΟΛΗ για να προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά, να προχωρήσουμε στο μέλλον!

Σας ζητώ τον έναν από τους τρεις σταυρούς προτίμησής σας και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ πως θα είμαι πάντα δίπλα σας και πάντα με δύναμη και αποφασιστικότητα απέναντι στα προβλήματα του τόπου μας. Σας ζητώ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ να μας δώσετε τη ΔΥΝΑΜΗ και την ΕΝΤΟΛΗ για να ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ μαζί το μέλλον του τόπου μας που έχει όλα τα πλεονεκτήματα για να βγει... ΝΙΚΗΤΗΣ! Για το καλό όλων μας, για το καλό των παιδιών μας.

Σας ευχαριστώ.
ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
Υποψήφιος Δήμαρχος
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΙΓΔΟΣ

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνδημότες,

στις 8 Οκτωβρίου συμμετέχω στις Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αρταίων με τη δημοτική ομάδα «Άρτα, ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΑΖΙ» του υποψήφιου Δήμαρχου ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΙΑΦΑΚΑ.

Η απόφασή μου να συμμετέχω στα κοινά του τόπου μας ήταν για μένα προϊόν σκέψης και ανάγκης για προσφορά!  Οι ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ εύκολα δίνονται από κάποιους, αυτό όμως που έχει σημασία για τον τόπο μας είναι τα ΕΡΓΑ. Έργα που μας υποσχέθηκαν τα τελευταία χρόνια και μόνο έργα δεν βλέπουμε. Μελέτες μας λένε και μόνο μελέτες βλέπουμε! Πολλές μα πάρα πολλές. Ουσία; ΜΗΔΕΝ! «Ασκήσεις» στον χάρτη μου μοιάζουν όλα αυτά. Και «ασκήσεις» απλά είναι! Ως επαγγελματίας για πολλά χρόνια στο χώρο της εστίασης και συμμεριζόμενος τον προβληματισμό όλων έσας και κυρίως όλων των επαγγελματιών της Άρτας, θέτω τον εαυτό μου  ΠΑΡΩΝ σε έναν αγώνα για την καλυτέρευση και την εκμετάλλευση όλων των πλεονεκτημάτων  του τόπου μας. Η πόλη και τα χωριά μας ΑΞΙΖΟΥΝ ένα καλύτερο ΑΥΡΙΟ. Αυτό που δεν αξίζουν είναι η απομόνωση  και η συνεχιζόμενη, όπως δείχνουν οι καταστάσεις, φτωχοποίηση και απαξίωση.

Χρειαζόμαστε έργα που θα αναβάθμισουν στο έπακρο τον Δήμο μας, που θα του δώσουν ΠΝΟΗ και ένα ΑΥΡΙΟ  που το αξίζει. Ένα καλύτερο ΑΥΡΙΟ που το αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας. Αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε. Να προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά με συνυπευθυνότητα. Να προχωρήσουμε στο μέλλον!

Η δημοτική μας ομάδα και ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΙΑΦΑΚΑΣ  το εγγυώνται αυτό. Υπεύθυνα μαζί για ένα καλύτερο αύριο. Έχουμε πρόγραμμα, το οποίο σας κοινοποιήθηκε, έχουμε τη θέληση και την δύναμη να το υλοποιήσουμε. Πάντα μαζί!

Προσωπικά σας ζητώ τον έναν από τους τέσσερις σταυρούς προτίμησής σας και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ πως θα είμαι δίπλα σας με δύναμη και αποφασιστικότητα απέναντι στα προβλήματα του τόπου μας. Σας ζητώ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, να μας δώσετε τη ΔΥΝΑΜΗ και την ΕΝΤΟΛΗ να ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ μαζί το μέλλον του τόπου μας που έχει όλα τα πλεονεκτήματα για να βγει ΝΙΚΗΤΗΣ! Να φτιάξουμε μαζί και υπεύθυνα την πόλη που μας αξίζει, να «αναστήσουμε» τα χωριά μας και να τα καταστήσουμε τόπο τουριστικού, επαγγελματικού και κοινωνικού προορισμού.

Σας ευχαριστώ και εύχομαι σε όλες και όλους να ζήσουμε ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο μας.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ (σεφ χούλιο).
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αρταίων με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΣΙΑΦΑΚΑ.Συνδημότισσες και συνδημότες,

Οι προκλήσεις των καιρών και οι ανάγκες του δευρυμένου Δήμου Αρταίων έχουν ανάγκη από ανθρώπους που αποδεδειγμένα διαθέτουν γνώσεις και εμπειρίες διοίκησης.  Έχουν ανάγκη από ανθρώπους που δοκιμάστηκαν σε διοικητικούς ρόλους.

Υπηρέτησα τη Νομαρχία Άρτας ως αντινομάρχης αλλά και ως πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου σε δύσκολες εποχές και περιόδους.
Διαθέτω περίσσευμα ενέργειας και αποφασιστηκότητας για προσφορά. Με καθαρή φωνή, με αξιόπιστη και δημιουργική δύναμη.

Ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας.  Έχετε 4 επιλογές «σταυρού», δώστε μου τη μία και σας υπόσχομαι να μην διαψεύσω τις προσδοκίες σας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αρταίων

Δύο νέες θέσεις ιατρών προκηρύχθηκαν στις 10 Ιουλίου του 2023 για το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης της Άρτας (Αριθμός Πρωτοκόλλου: Δ/399). Πρόκειται για:

Περισσότερα...

• «Δρομολογούμε τη δημιουργία του 2ου ΕΠΑΛ Άρτας»
• «Ενισχύουμε τη δημόσια Επαγγελματική Εκπαίδευση με πράξεις!»

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 87

Υποκατηγορίες

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top