ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ήταν όλοι εκεί, στην κοπή της πίτας του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτή Άρτας ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΥΛΙΟΥ, που έγινε χθες σε κεντρικό καφέ της πόλης, ενώπιον πολλών εκατοντάδων πολιτικών του φίλων και ψηφοφόρων, μια συγκέντρωση, που παρόμοια δεν έχουμε ξαναδεί τουλάχιστον τα τελευταία 10 χρόνια.

Περισσότερα...

Από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κ. Σκρέκα, δόθηκε η υπ’ αριθμ.: 32642/1280/29-12-2022, απάντηση σε ερώτηση που κατέθεσε, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Άρτας, κ. Χρήστος Γκόκας, σχετικά με τον αποκλεισμό της Άρτας από τις επενδύσεις σε ΑΠΕ και την ανάγκη αναβάθμισης του κορεσμένου δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή.

Περισσότερα...

Η υγειονομική κρίση, ο πόλεμος Ρωσίας Ουκρανίας με τις επιπτώσεις στην οικονομία πληθωριστικά και ενεργειακά, δημιούργησε ένα νέο περιβάλλον για την επιχειρηματικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Περισσότερα...

Το πρώτο βήμα για την ανακατασκευή του σταθμού Υπεραστικού ΚΤΕΛ της Άρτα έγινε πραγματικότητα.

Περισσότερα...

Είναι σε όλους μας γνωστή η πορεία και η ιστορία της λειτουργίας του «ΞΕΝΙΑ» Άρτας, ως ξενοδοχείου του ΕΟΤ, στο χώρο του Κάστρου της Άρτας.

Περισσότερα...

Αγαπητοί συμπολίτες,

Περισσότερα...

Συνάντηση με τον κοσμήτορα της Σχολής Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Αναστάσιο Τσίνα, καθώς και εκπροσώπους φοιτητών, πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Άρτας ΝΔ, κος Γιώργος Στύλιος.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 80

Υποκατηγορίες

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top