ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επισκέφθηκα τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης, συσκευασίας και διανομής του WeCare, με έδρα την Άρτα, η οποία είναι leaderστην αγορά (onlineφαρμακείο) στους τομείς της υγείας και ομορφιάς.

Περισσότερα...

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Άρτας, κ. Χρήστος Γκόκας, κατέθεσε Ερώτηση προς τους Υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Κ. Χατζηδάκη, και Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Ν. Κεραμέως, σχετικά με τον άδικο αποκλεισμό 1002 παιδιών από το πρόγραμμα των voucher ΕΣΠΑ στην Άρτα, και των συνολικά 84.000 παιδιών σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα...

Η ανανέωση του ψηφοδελτίου του και σε μεγάλο μάλιστα ποσοστό, είναι ο εμφανής πλέον στόχος του δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη, για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση του 2023.

Περισσότερα...

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής, κ. Χρήστος Γκόκας κατέθεσε αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας, σχετικά με την άμεση ανάγκη ένταξης του Κέντρου Υγείας Αγνάντων σε Ζώνη, σύμφωνα και με σχετική επιστολή της επιστημονικά υπεύθυνης της συγκεκριμένης Μονάδας Υγείας.

Περισσότερα...

Τη μεγάλη σημασία που δίνει η κυβέρνηση στον ρόλο τον οποίο διαδραματίζουν τα συνεργατικά σχήματα στον εγχώριο αγροδιατροφικό τομέα, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γιώργος Στύλιος σε πρόσφατη εκδήλωση του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας.

Περισσότερα...

Μετά από σχετική εισήγηση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας προς το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, ιδρύεται Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ) στην πόλη της Άρτας. 

Περισσότερα...

Οι παραγωγοί και οι αγρότες του κάμπου της Άρτας, από τα μέσα Μαΐου και έπειτα, δοκιμάστηκαν για μια ακόμα φορά από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Περισσότερα...

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη τηρώντας τις δεσμεύσεις της προχώρησε σε πρόσθετους διορισμούς στην εκπαίδευση. Πρόκειται για μία πολύ καλή είδηση η οποία αφορά και την Άρτα, καθώς διορίζονται συνολικά 88 δάσκαλοι και καθηγητές στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. 

Περισσότερα...

Ο Βουλευτής, κ. Χρήστος Γκόκας, μαζί με Βουλευτές της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, κατέθεσαν ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αναφορικά με τα προβλήματα των εμπειροτεχνών εργολάβων δημοσίων έργων, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στα Περιφερειακά Μητρώα.

Περισσότερα...

Με συνολικό ποσό 441.000 ευρώ θα χρηματοδοτηθούν οι Δήμοι της Άρτας για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών τους, λόγω της επιβάρυνσης των προϋπολογισμών τους από την αύξηση του ενεργειακού κόστους.

Περισσότερα...

Μια θετική εξέλιξη για τον οικισμό Γλυκόριζο του Δήμου Αρταίων. Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας(ΥΠΕΝ) στις 20/05/2022 ανακοίνωσε πως ξεκινά η διαδικασία οριοθέτηση ςοικισμών κάτω των 2000 κατοίκων ή προϋφιστάμενων του 1923, (προϋποθέσεις τις οποίες πληροί το Γλυκόριζο). 

Περισσότερα...

Με παρεμβάσεις μου τον Οκτώβριο και τον Δεκέμβριο του 2021 έκρουα τον κώδωνα του κινδύνου για τις αποζημιώσεις των μανταρινιών.

Περισσότερα...

Στο πλαίσιο της ευρύτερης ψηφιακής αναβάθμισης των υπηρεσιών του, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ) σχεδίασε και υλοποίησε μια σειρά ψηφιακών υπηρεσιών, προσβάσιμων στους πολίτες και τις επιχειρήσεις, μέσω της διαδικτυακής πύλης gov.gr. 

Περισσότερα...

Γεννήθηκα το 1972 στην Άρτα και κατάγομαι από τους Χαλκιάδες Άρτας. Από το έτος 1994 και μέχρι σήμερα, είμαι εγγεγραμμένη στον Δικηγορικό Σύλλογο Άρτας και ασκώ μάχιμη δικηγορία.

Περισσότερα...

Μια καλή είδηση για την Άρτα και την Ήπειρο. Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων ενίσχυσης για την χορήγηση κρατικών ενισχύσεων σε όλη την Επικράτεια στον τομέα της παραγωγής Μανταρινιών ποικιλίας Κλημεντίνη.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 37

Υποκατηγορίες

Login

Go to top