ΑΡΤΑ


Κάποιοι φίλοι και αναγνώστες του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» μας «ταυτίζουν» με τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Αρταίων ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΙΑΦΑΚΑ.

Περισσότερα...

Το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Άρτας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χριστόφορος Σιαφάκας συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους τους συνδυασμού «Άρτα Υπεύθυνα Μαζί».

Περισσότερα...

Στην αίθουσα του Επιμελητήριου της Άρτας, ο Χρήστος Τσιρογιάννης παρουσίασε το κοστολογημένο, πλήρως εφαρμόσιμο και γενναιόδωρο σε παροχές και διευκολύνσεις προεκλογικό πρόγραμμα της «Αρτινών Συνεργασία».

Περισσότερα...

«Όταν ένα θέμα ή ένα πρόβλημα μπορεί να βρεί τη λύση του και δεν τη βρίσκει, προσωπικά δεν επιζητώ τη λύση του, την αξιώνω…»!

Περισσότερα...

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 στο εκλογικό μας κέντρο στην Γ.Μάτσου 10 παρουσιάσαμε τις προγραμματικές θέσεις της αυτοδιοικητικής μας παράταξης και τους υποψηφίους μας για την εκλογική μάχη της 8ης Οκτώβρη 2023.

Περισσότερα...

Τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων Χριστόφορος Σιαφάκας, συνοδευόμενος από συνεργάτες του και υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού «Άρτα Υπεύθυνα Μαζί».

Περισσότερα...

Συγκεκριμένες αναφορές στα έργα, τις δράσεις και τις παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από την Περιφέρεια Ηπείρου στη τρέχουσα θητεία της σημερινής Περιφερειακής Αρχής στην Π.Ε. Άρτας και η παρουσίαση του βασικού υλοποιήσιμου σχεδιασμού της επόμενης  αυτοδιοικητικής περιόδου έκανε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης κατά την παρουσίαση των υποψηφίων της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου» στην Άρτα.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 375

Υποκατηγορίες

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top