ΑΡΤΑ

Για ηθικούς  και προσωπικούς λόγους ανεξαρτητοποιήθηκε η δημοτική σύμβουλος της παράταξης του Δημάρχου ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, κ. ΧΑΡΑ ΣΦΑΛΤΟΥ, 24 ώρες μετά την ορκωμοσίας της.

Περισσότερα...

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αρταίων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε (ΙΝ.Ε Γ.Σ.Ε.Ε) διοργανώνουν, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023, από τις 11:00 έως τις 18:00,  στο Δημοτικό κτίριο, πλησίον εκκλησίας Αγ. Δημητρίου, Πεζόδρομος Σκουφά  79, εκδήλωση δια ζώσης νομικής πληροφόρησης, όπου εξειδικευμένοι νομικοί θα δίνουν δωρεάν απαντήσεις σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ερωτήματα και προβληματισμούς εργαζομένων και ανέργων σχετικά με:

Περισσότερα...

Πολίτες και φορείς καλούνται να καταθέσουν τις απόψεις τους.

Περισσότερα...

Πριν λίγες μέρες ο ΔΕΔΔΗΕ «έκοψε» την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε Δημοτικό Σχολείο της πόλης της Άρτας  εν ώρα λειτουργίας, γιατί  δεν είχε πληρωθεί ο λογαριασμός. Από μόνο του το γεγονός αυτό είναι εξοργιστικό!

Περισσότερα...

Mε την απόφαση 9430/20-1-2023 του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη, το κηρυγμένο ιστορικό διατηρητέο μνημείο του Οθωμανικού τεμένους Ιμαρέτ Άρτας, εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Περισσότερα...

Στις 29-01-2023 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30 π.μ., θα συνέλθει η Γενική Συνέλευση  των μελών του  Μ/Φ Συλλόγου  Άρτης «Ο ΣΚΟΥΦΑΣ» στην αίθουσα συγκεντρώσεων της Πνευματικής Στέγης του με θέματα:

Περισσότερα...

Διάλογο με τους κατοίκους και επιχειρηματίες της γειτονιάς της Άνω Πόλης, είχε την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος  Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, συνεχίζοντας τις συναντήσεις του στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που αναπτύσσει εδώ και καιρό με τον τίτλο «Διάλογος με τους πολίτες και την Τοπική Κοινωνία».

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 358

Υποκατηγορίες

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top