ΣΧΟΛΙΑ

Χωρίς μισόλογα, αστερίσκους ή επιφυλάξεις, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτικός Σύμβουλος ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΛΙΟΓΚΑΣ διαφοροποιείται από τον επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» και πρώην Δήμαρχο Αρταίων ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, στις συνεχείς αψυχολόγητες και απολίτικες συμπεριφορές του, στο θέμα των υπό απασχόληση (όχι πρόσληψη) εργαζομένων για την κάλυψη των αναγκών της ΔΕΥΑΑ.

Περισσότερα...

Ένας αρτινός δημότης, που επαγγελματικά δραστηριοποιείται στην Αθήνα, ο ΑΡΗΣ ΣΥΓΓΟΥΝΑΣ, από τους Κωστακιούς, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον αείμνηστο δήμαρχο Αρταίων ΚΩΣΤΑ ΒΑΓΙΑ, με προσωπικές του δαπάνες ανέλαβε τα έξοδα ανατύπωσης του βιβλίου του Λευτέρη Στασινού: «ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΓΙΑΣ, Ο ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ», το οποίο προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ στους αρτινούς του Λεκανοπεδίου, που ενδιαφέρονται να το προμηθευτούν.

Περισσότερα...

Η απροκάλυπτη τρομοκρατία και το ωμό μπούλινγκ σε βάρος μεροκαματιάρηδων της περιοχής μας έχει πλέον όνομα, επάγγελμα και διεύθυνση.

Περισσότερα...

Ο Πρώην δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, συνεχίζει μέσω της σελίδας που διατηρεί ο συνδυασμός του «ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» στο Facebook, να πολιτεύεται με ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ, σε βάρος συνανθρώπων μας μεροκαματιάρηδων, που ψάχνουν να βγάλουν το ψωμί των οικογενειών τους, με τον ιδρώτα τους και όχι με άλλους τρόπους.

Περισσότερα...

Παλιός Αρτινός και από τους πρώτους φίλους του Παρατηρητή, μας υπενθύμισε ένα χαρακτηριστικό γεγονός που άξιζε να αναφερθεί στο βιβλίο «ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΓΙΑΣ, Ο ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΉΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ», που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες.

Περισσότερα...

Εδώ και δύο μήνες ο «Π» και με δύο δημοσιεύματά του, που δεν διαψεύστηκαν, «προβλέπει» την μεταπήδηση του πρώην Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη, από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 96

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ LIVE ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top