ΣΧΟΛΙΑ

Εκτός του νέου οικοσυστήματος του ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε η ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, αν και οι μετοχές της στο εσωκομματικό χρηματιστήριο ήταν και παραμένουν  υψηλές.

Περισσότερα...

Τα σοκαριστικά αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών, της περασμένης Κυριακής, αλλάζουν και τα δεδομένα για το Δήμο Αρταίων, σύμφωνα με δικές μας εκτιμήσεις, αλλά και με εκτιμήσεις στελεχών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτές ανοικτά πλέον εκφράζονται σε δημόσιες συζητήσεις.

Περισσότερα...

Το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής, δεν ήταν μια συνηθισμένη ήττα που συνέβη στον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν «Βατερλό» χωρίς προηγούμενο.

Περισσότερα...

* ΝΑΙ, παραλειπόμενα έχουν κι αυτές οι βουλευτικές εκλογές.

* ΑΝ, και το… σκορ τα λέει όλα!

Περισσότερα...

Στο όνομα της δημοκρατίας και στο όνομα του λαού, γίνανε τα μεγαλύτερα εγκλήματα εις βάρος της δημοκρατίας και του λαού.

Περισσότερα...

* ΤΟ «κυνήγι του σταυρού» για τους υποψηφίους βουλευτές Άρτας τις τελευταίες μέρες και ώρες της προεκλογικής περιόδου, που κλείνει αύριο Παρασκευή, είναι ο λογικός και αυτονόητος στόχος.

Περισσότερα...

* Από ότι ξέρουμε, από ότι μας είπαν και από ότι λένε υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, για λόγους «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΑΝΤΟΥ», που υποτίθεται αντιπροσωπεύει το κόμμα τους, απαγορεύεται αυστηρώς και δια «κομματικού ροπάλου» η προσωπική προβολή των υποψηφίων βουλευτών τους!!! Ωραίο δεν ακούγεται αυτό;

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 57

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top