ΣΧΟΛΙΑ

* Της υποκλοπής το κάγκελο και της Ν.Δ. το… κέρατο!

* Βαδίζουμε ολοταχώς προς εκλογάς και τα κόμματα, ως ελληνιστί είθισται, βγάζουν τα… άπλυτά τους!

Περισσότερα...

* Έχουμε και τους… Τσιρογιαννοφάγους. Ηρεμήστε αδέρφια. Ο Τσιρογιάννης δεν κινδυνεύει από εσάς, όλους σας έχει μια… «χαψιά».

Περισσότερα...

Όπως γράψαμε και προβλέψαμε χθες το βράδυ, σήμερα Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, θα είχαμε αναταράξεις στη Δημοτική Ομάδα του δημάρχου ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, όπως και έγινε.

Περισσότερα...

Αν και η πληροφορία μας προέρχεται από τρεις διαφορετικές πλευρές, καθόλα αξιόλογες, από την πλευρά του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» και με κάθε επιφύλαξη, σας μεταφέρουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη, κίνηση, που προωθεί τον δημοσιογράφο και δικηγόρο ΑΡΗ ΡΑΒΑΝΟ, στη διεκδίκηση του δημαρχιακού αξιώματος του Δήμου Αρταίων, με τη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, μερίδας της Ν.Δ. και άλλων τοπικών αυτοδιοικητικών δυνάμεων.

Περισσότερα...

Όλη η Ελλάδα κινείται σε ρυθμούς τουριστικής ανάπτυξης και μόνο η Άρτα κάνει το αντίθετο.

Περισσότερα...

Από τους πρώην υποψηφίους δημάρχους Αρταίων και νυν συνοδοιπόρους στην μάχη των επόμενων δημοτικών εκλογών, ΤΖΕΝΗ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ και ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ πήραμε μια ασυνάρτητη δήλωσή τους για τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ για ΞΕΝΙΑ και ΔΗΜΟ ΑΡΤΑΙΩΝ, που χρήζει απάντησης.

Περισσότερα...

1. Ανοικτή επιστολή προς ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΥΛΙΟ
Ανοικτή επιστολή προς τον κ. Στύλιο αναφορικά με την δήλωσή σας για το Πρώην Ξένια Άρτας.
 

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 51

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top