«

Μας το είπαν και αδυνατούμε να το πιστέψουμε, ακόμη και σαν… «φάρσα».

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, αποφάσισε την αύξηση του τέλους δικαιώματος εκμετάλλευσης των νερών της περιοχής, από την Α.Ε. «ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ», από 0,003%, σε 15% επί της ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ της.

Δηλαδή αύξηση περίπου 5.000%!!!

Σε μια περίοδο τρομακτικής οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, ένας Δήμος της Άρτας, επιβάλει ένα τερατώδες και απίστευτο τέλος δικαιώματος, σε μια εταιρία αρτινών επιχειρηματιών, την μοναδική στα Κεντρικά Τζουμέρκα, που συμβάλλει τα μέγιστα στην τοπική οικονομία και προσφέρει θέσεις εργασίας, στον τόπο μας και με την ανεργία να αγγίζει το 50%.

Ένα «χαράτσι»… χαρακίρι, που οδηγεί με απόλυτη βεβαιότητα στο κλείσιμο της επιχείρησης των νερών «ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ».

Η οποία επιχείρηση ήδη έχει κάνει προσφυγή κατά του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, για αυτή την απόφαση, που επιμένουμε, είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ και ΖΗΜΙΟΓΟΝΟΣ για την περιοχή μας.

Τα «ΝΕΡΑ ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ», δεν είναι μια συνηθισμένη επιχείρηση, είναι ο πρεσβευτής της Άρτας στις περιοχές που κυκλοφορεί, είναι ο καλύτερος διαφημιστής των Τζουμέρκων σε όλη την Ελλάδα κι όχι μόνον.

Ρωτήσαμε σχετικά κάποιους δημοτικούς συμβούλους και μας είπαν ότι ψήφισαν 15 επί τοις χιλίοις και όχι επί τοις εκατό, όπως γράφτηκε στα πρακτικά και στην απόφαση.

Αν πράγματι είναι λάθος, είναι… αστείο λάθος!

Αν δεν είναι λάθος, οι ευθύνες του εν λόγω Δήμου στους πολίτες των Κεντρικών Τζουμέρκων, είναι τεράστια.

Θα πρόκειται για μια απόφαση τροχοπέδη για την ανάπτυξη των Τζουμέρκων και αποτρεπτική για άλλες επενδύσεις, που τόσο πολύ έχει ανάγκη η περιοχή.

Και είναι βέβαιο ότι με την προσφυγή, η επιχείρηση θα δικαιωθεί, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο.

Η λογική και η συμπεριφορά του Δήμου είναι το ζητούμενο, επαναλαμβάνουμε, αν δεν πρόκειται περί λάθους.

Τι άλλο να πούμε;

 

                                                                                                   Λ.Σ.

 

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top