Τρεις οι ενδιαφερόμενοι διεκδικητές του αξιώματος του Δημάρχου Αρταίων, από το χώρο του ΚΙΝΑΛ κι ο ένας από αυτούς ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, χωρίς να θέτει τον εαυτό του στις κομματικές διαδικασίες που εντός των ημερών θα είναι καθοριστικές για την τελική επιλογή.

Πρόκειται για τον δικηγόρο ΓΙΩΡΓΟ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ, ο οποίος ανακοίνωσε ήδη την υποψηφιότητά του, χωρίς κομματική στήριξη.

Αυτό το γεγονός προκαλεί εύλογο πρόβλημα στους άλλους δύο ενδιαφερόμενους, τον πρώην δήμαρχο ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ και τον δικηγόρο και πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟ.

Οι οποίοι θεωρούν ότι μια ακόμη διάσπαση του χώρου για τη διεκδίκηση του Δήμου Αρταίων, ναρκοθετεί τον οποιοδήποτε στόχο προς αυτή την κατεύθυνση.

Με αυτά τα δεδομένα ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης δηλώνει «παρών» στις διαδικασίες, το αποτέλεσμα των οποίων απόλυτα θα σεβαστεί και θα συμπορευτεί με εκείνον που θα επιλεγεί.

Ακόμη ο κ. Παπαλέξης μας είπε ότι αν ενδιαφέρεται να διεκδικήσει και πάλι το Δήμο ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ, ο ίδιος δεν θα επιμείνει στη διεκδίκηση της κομματικής στήριξης και θα συμπαραταχθεί μαζί του.

Κατά πληροφορίες μας, με τα ίδια σκεπτικά κινείται και ο Παναγιώτης Καραγιώργος. 

Που σημαίνει, αν ο Γιώργος Αθανασούλας αγνοήσει τις κομματικές διαδικασίες και επιμείνει στην αυτόνομη κάθοδό του, και αν ο ίδιος ο Παύλος Στασινός δεν εκδηλώσει ενδιαφέρον, τότε η διάσπαση θα είναι αναπόφευκτη.

Εξελίξεις που μόνο το ΚΙΝΑΛ δεν ωφελούν και μάλιστα σε μια περίοδο που «παλεύει» την τρίτη θέση στις βουλευτικές εκλογές.

Τα παιδία παίζει λοιπόν στην Άρτα και επαληθεύουν την παροιμία «κακό χωριό τα λίγα σπίτια».

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top