Άρθρο της κ. ΕΥΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ, με τίτλο: «ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΑΡΤΙΝΩΝ», φιλοξένησε πρόσφατα ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ».

Και έσπευσε να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, με άρες, μάρες, κουκουνάρες, ο οποίος ΣΥΡΙΖΑ σπανίως παίρνει θέση σε τοπικά ζητήματα και προβλήματα και σπανιότατα δίνει «παρών» ή συμμετέχει σε διεκδικήσεις αρτινών την τελευταία τετραετία, που το κόμμα αυτό βρίσκεται στην κυβέρνηση.
Και αντί να στείλει την απάντησή του, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ, στον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», που φιλοξένησε το εν λόγω άρθρο, το έστειλε σε άλλα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης και στον «ΤΗΛΕΒΟΑ», το «χωνί» της υπουργού Όλγας Γεροβασίλη.
Δεν πρόκειται περί παράλειψης, αλλά περί απαράδεκτης πολιτικής συμπεριφοράς, που δεν τιμά αυτούς που το σκέφθηκαν και συνειδητά το έπραξαν.
Αν δεν μας «γουστάρουν», γιατί μας στέλνουν άλλα δελτία τύπου και ανακοινώσεις τους;
Όμως στην περίπτωση, το ζητούμενο δεν είναι ακριβώς αυτό. Είναι το ίδιο το περιεχόμενο της απάντησής του, το οποίο, δεν είναι απλά αόριστο, αλλά και δεν έχει καμιά απολύτως σχέση, με το περιεχόμενο του άρθρου της κ. Καραμπίνα, που σημαίνει ότι υποτιμά την νοημοσύνη μας.
Αντί να αναφερθεί στα έργα της κυβέρνησης που υποτίθεται έγιναν επί των ημερών της, μιλάει για ανέξοδες εξαγγελίες, που ΘΑ υλοποιηθούν.
Αντί να μας πει έστω και ένα άξιο λόγου έργο που έγινε επί των ημερών τους, προτρέπει τη συντάκτρια του άρθρου, να απευθυνθεί σε αυτούς για κάθε σχετική πληροφορία.
Αν είναι δυνατόν!!!
Αλλά η πρόκλησή τους δεν σταματά μόνο σε αυτή την υπόδειξη.
Την προτρέπουν να απευθυνθεί και στους δημάρχους της περιοχής (!!) για να της πούνε τι ποσά πήραν (!!!) και τι ποσά ακόμη θα πάρουν (!!) υποτίθεται από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ (!!!!).
Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ της Άρτας, η άγνοιά σας δεν έχει προηγούμενο, γιατί ότι παίρνουν οι Δήμοι όλης της χώρας, είναι πόροι που ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ από τον Δημοτικό κουρβανά,, για να καλύψουν τις ανάγκες τους και τις υποχρεώσεις τους, για τις αρμοδιότητες που τους έχει φορτώσει η κεντρική εξουσία. Και μάλιστα πολύ λιγότερα από τα αναγκαία. Δεν γίνεται και δεν μπορεί να γίνει ιδιαίτερο «χατίρι» σε κανέναν.
Η κ. Καραμπίνα έδωσε βέβαια τη δική της απάντηση και κατά τη γνώμη μας, ΚΑΚΩΣ, διότι οι τοπικές κομματικές οργανώσεις, δεν εκπροσωπούν  την κυβέρνηση, αλλά μόνο το κόμμα τους. Ο ρόλος τους είναι να υπηρετούν το κόμμα τους και να φιλοξενούν και να «τραπεζώνουν» τα κομματικά στελέχη των κεντρικών που επισκέπτονται την περιοχή μας και να διορίζονται οι ίδιοι ή να διορίζουν σε κυβερνητικές θέσεις τους δικούς τους. (Κάποτε γι’ αυτό, θα πούμε περισσότερα).
Αν θέλουν να υπερβούν αυτόν τον ρόλο τους, οφείλουν να παίρνουν συγκεκριμένα στοιχεία από τους κυβερνητικούς αρμοδίους και να τα μεταφέρουν στις απαντήσεις τους, καταθέτοντας και τα επιχειρήματά τους.
Η αοριστία δεν αποτελεί απάντηση!
Όμως το πολιτικά ΑΝΗΘΙΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας (ιδιαίτερα επιεικής ο χαρακτηρισμός μας), βρίσκεται στο σημείο, που κάνει λόγο για ΑΓΝΟΙΑ της αρθογράφου, διότι διαμένει αλλού κι όχι στην Άρτα.
Και είναι ΑΝΗΘΙΚΟ αυτό, γιατί τα ίδια και πιο πολλά, κατάγγειλε πού πρόσφατα και ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην βουλευτής ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ, ο οποίος είναι μόνιμος «κάτοικος» Άρτας, αλλά ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, τα έκανε «γαργάρα»!
Γιατί άραγε;
Μήπως αλήθεια γνωρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, αν ο αρτινός πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας που ήταν και υποψήφιος βουλευτής Άρτας, που διαμένει μονίμως, που γεννήθηκε, που ο ίδιος ψηφίζει; Άγνοια έχει κι αυτός;
Για το κλείσιμο του ΚΕΝ Άρτας, άκουσε τίποτα ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, έχει κάτι να πει;
Για την μεταβίβαση του κάστρου, του στρατοπέδου «ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ» και των άλλων δύο μνημείων της περιοχής μας, στο Υπερταμείο, για ενέχυρο, άκουσε τίποτα έχει τίποτα να πει;
Αλλά η πρόκληση δεν σταματά μόνο στα παραπάνω.
Μιλάει και για «σύγκριση» των έργων του ΣΥΡΙΖΑ, με εκείνα των προηγούμενων.
Ας μην… «ψάχνει» κάτι τέτοιο, γιατί θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι.
Η σημερινή κυβέρνηση «σκίστηκε» στα εγκαίνια έργων που έγιναν από τους προηγούμενους, κάτι που σίγουρα δεν θα «απολαύσουν» οι της επόμενης κυβέρνησης!
Τέλος τους θυμίζουμε και τους αφιερώνουμε εξαιρετικά μια φωτογραφία, των παλιών «ένδοξων ημερών» τους.
Για εκείνο το «μεγαλείο» τους, έχει κάτι σήμερα να πει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ;
Εννοείται πέραν του «βολέματος» κάποιων από τους εικονιζόμενους, που κρατάνε το παρακάτω πανό!

Λ.Σ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top