Με όλο το σεβασμό θα ήθελα να τονίσω ότι κάνουμε την αυτοκριτική μας κατόπιν εορτής κι αυτό είναι ανούσιο.
Ως εκλεγμένο μέλος της ΝΟΔΕ  Άρτας , εκλεγμένη σύνεδρος και υποψήφια της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ περίμενα ότι η ΝΟΔΕ θα στήριζε την υποψηφιότητά μου στις πρόσφατες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης πράγμα το οποίο δεν έγινε.

Πώς θέλουμε να έχουμε μπλε δήμους όταν δεν στηρίζουμε μέλη της παράταξής μας μέσα στα δημοτικά συμβούλια?
Αυτό είναι κάτι το οποίο συζητήθηκε στην πόλη της Άρτας και έρχεται σε αντίθεση με την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζει τα μέλη και στελέχη του,
Ο δήμαρχός μας κ. Χ Τσιρογιάννης ζήτησε την στήριξη της ΝΟΔΕ και τονίζω ήταν ο μόνος που την ζήτησε , καθώς επίσης και ο μόνος εγγεγραμμένος στην λίστα των μελών της ΝΔ, παρά τις φήμες ότι υπήρχε και άλλος υποψήφιος από τους κόλπους της ΝΔ.
Έχω την συγκεκριμένη λίστα από όπου καλούμε τα στελέχη μας στις εκδηλώσεις και γι αυτό το λέω με βεβαιότητα.
Η απάθεια και χαλαρότητα δεν θα πρέπει να μας χαρακτηρίζουν.
Σαφέστατος είναι ο λόγος του Προέδρου της παράταξής μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη , σχετικά με την παρουσία γυναικών στην ΝΔ!
Χρειαζόμαστε γυναίκες ως στελέχη μας τονίζει , αλλά δυστυχώς βιώνουμε το αντίθετο.
Για του λόγου το αληθές θα αναφερθώ σε χαρακτηριστικό περιστατικό που συνέβηκε πριν λίγους μήνες.
Ως υπεύθυνη επιστημονικών φορέων διοργάνωσα εκδήλωση για το πρόγραμμα Παιδείας της ΝΔ με καλεσμένη την κ. Νίκη Κεραμέως, τον κ. Αθανάσιο Μπαλέρμπα Γραμματέα Επιστημονικών Φορέων,  τον κ. Νίκο Γιαννή και την κ. Ελένη Παναγιωταρέα υποψήφιους ευρωβουλευτές.
Η εκδήλωση είχε επιτυχία και κυρίως είχε ουσία όπως αναφέρθηκε από πολλούς.Μετά το πέρας της εκδήλωσης, βουλευτής και πρόεδρος απεύθυναν πρόσκληση σε γεύμα στους καλεσμένους , παραλείποντας το πρόσωπο που διοργάνωσε την εκδήλωση , την μόνη γυναίκα που ήταν μαζί τους στο πάνελ!!
Παράληψη??Αμέλεια??Όταν όμως κατά την διάρκεια του γεύματος τηλεφωνούσαν σε κάποιους να παρευρεθούν στο τραπέζι για να φωτογραφηθούν δεν το λες παράληψη.
Αναφέρω όλα τα παραπάνω διότι θα πρέπει να δίνουμε έμφαση στην δυναμική της παράταξης και στην στήριξη των μελών της, πόσο μάλλον όταν αυτά τα μέλη θεωρούνται από τα αξιόλογα , σύμφωνα και με τα δικά σας λόγια.
Κλείνοντας θέλω να πω ότι ευτυχώς οι γυναίκες της παράταξής μας έχουν λόγο , άποψη και πείσμα και θα παλεύουν για να δουν νικήτρια την ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές.

Με εκτίμηση
ΧΡΟΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΝΟΔΕ ΑΡΤΑΣ


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top