Εάν οι ψηφοφόροι δεν σηκωθούμε από τον καναπέ μας και δεν αφήσουμε τις παραλίες και τα πανηγύρια, δεν ξέρω για πόσο ακόμα, η Ελλάδα θα συνεχίσει να πηγαίνει στα βράχια.

Η συμμετοχή όλων και πάνω από όλα των νέων [17-24] θα κάμει την διαφορά στο πολιτικό αύριο.

Εξακολουθούμε να είμαστε -χωρίς να το επιλέξουμε- χρεοδουλοπάροικοι στους τοκογλύφους δανειστές μας και μετανάστες στην ίδια μας πατρίδα ενώ τα καλύτερα μυαλά μας κοσμούν την Ευρώπη και την Αμερική. 

Η διαφθορά και η διαπλοκή οδήγησε την χώρα στην χρεοκοπία και στην Εθνική Iταπείνωση. Η πάταξη αυτών ως «της σκύλας και της χάρυβδης» επιβάλλεται να αποτελέσει πρώτο μέλημα για όλες εκείνες  τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας που θέλουν είτε να πάψουν είτε να μην μας κοροιδεύουν ενώ αποτελεί βαθιά δημοκρατικό και Εθνικό καθήκον μας [όλων των πολιτών] να ζητούμε την διαφάνεια σε όλη την δημόσια ζωή. 

Ας πάψουν οι -επικοινωνιακού χαρακτήρα- πολιτικές μεθοδεύσεις και πολιτικοί ελιγμοί, οι προφάσεις εν αμαρτίες και οι αλληλοκατηγορίες. Το ζητούμενο για όλους μας είναι να υπάρξει -έστω μία φορά- μεταπολιτευτικά η βούληση των εκλεγμένων  να  απαλλαγούν από τις εξαρτήσεις μεγάλων οικονομικών και εξωθεσμικών κέντρων εξουσίας. Στα ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων υπάρχουν ικανά πρόσωπα που αυτά οφείλουμε να επιλέξουμε.

Ατομα με κοινωνική συνείδηση, επαγγελματική καταξίωση, ήθος  και εντιμότητα. Οφείλουμε να τα διακρίνουμε διότι σε όλα τα κόμματα μέσα στους επιτυχημένους «παρεισέφρησαν» και «οι βολικοί»… οι επονομαζόμενοι και «YΕSMEN» που ζημιώνουν τον κυρίαρχο λαό. 

Από την θέση αυτή, χωρίς πικρία από την μη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της νέας Νέας Δημοκρατίας, απευθύνω την καλύτερη ευχή για καθένα από τους/τις υποψηφίους βουλευτές και για καθένα κόμμα ξεχωριστά με την ελπίδα αργά το βράδυ της 7ης Ιουλίου 2019 η Ελλάδα να επανεκκινήσει για όλους τους Ελληνες, χωρίς διχασμούς, ρεβανσισμούς και πισωγυρίσματα, με αληθινή πολιτική βούληση για διαφάνεια, δικαιοσύνη και Εθνική ανεξαρτησία.

Για μία φωτεινή Ελλάδα όλων.

 

Δημήτριος Λ & Π Λαμπράκης
Δικηγόρος Αρτας


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top