Λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι σας, η τοπική αγορά προϊόντων της περιοχής μας, σας περιμένει.

Γνήσια, ανόθευτα και λαχταριστά προϊόντα σε προσιτές τιμές.
Τι καλύτερο από αυτό;
Τα παραπάνω ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» τα χει πει δεκάδες φορές και δεν θα κουραστεί να τα λέει, μέχρι να γίνει συνείδηση στον αρτινό πολίτη, ότι αυτό είναι το προσωπικό του συμφέρον και το συμφέρον της κοινωνίας που ζει.
Και ειδικότερα σήμερα λόγω Κορωνοϊού, και μεταναστευτικού, που η τοπική αγορά έχει ήδη νεκρωθεί και έχει «στεγνώσει» από «ρευστό», λόγω και των απανωτών ρυθμίσεων οφειλών, ο κάθε κάτοικος της Άρτας έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ και ΕΥΘΥΝΗ, να κάνει όλες τις προμήθειές του, από την αγορά της περιοχής μας.
Μόνον έτσι θα «αντέξουμε» στον νέο «τυφώνα», στην νέα και πιο επικίνδυνη κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας.
Διότι αυτή η κρίση, δεν είναι μόνον οικονομική, όπως η πρόσφατη, αλλά εθνική και παγκόσμια.
Αυτή την περίοδο οι επαγγελματίες της περιοχής μας, που δεν έχουν τη δυναμική για να ανταγωνιστούν μεγάλες επιχειρήσεις πανελλαδικής εμβέλειας κι όχι μόνον, περιμένουν πως και πως, τη δική μας στήριξη, τη στήριξη όλων των αρτινών και όλων των κατοίκων, για να επιβιώσουν στην νέα ΚΡΙΣΗ που μας προέκυψε από τον Κορωνοϊό και το μεταναστευτικό.
Τα ξεθωριασμένα εκατοντάδες ενοικιαστήρια, από την προηγούμενη πρόσφατη κρίση, που «στολίζουν» τις προσόψεις καταστημάτων, είναι πάρα πολλά για την τοπική αγορά.
Τα ψώνια μας λοιπόν από την Άρτα μας, γιατί μόνο έτσι βοηθάμε την τοπική αγορά να σταθεί στα πόδια της, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο βγαίνουν συνολικά κερδισμένοι η τοπική κοινωνία και όλοι μας.
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αφορμή για να γραφτεί το παραπάνω κείμενο του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», πήραμε από επαγγελματική συντεχνία της Άρτας (αποφεύγουμε να την αναφέρουμε), η οποία κάνει τις προμήθειές της, μέσω ίντερνετ, για ένα μικρό όφελος, εντελώς ασήμαντο, σε σύγκριση με τις αρνητικές επιπτώσεις στην τοπική οικονομία, από τέτοιες λογικές και μάλιστα από «επαγγελματίες».
Αν με αυτές τις λογικές λειτουργήσουν όλοι οι αρτινοί επαγγελματίες, τότε οι ίδιοι πως θα επιβιώσουν; Από το… ίντερνετ;).

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top