Ένα μεγάλο ζήτημα για την Άρτα, η αξιοποίηση του Ξενία, κατέληξε από τον κ. Τσιρογιάννη μία απλή ενημέρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο με υπηρεσιακή εισήγηση!

Στο χθεσινοβραδινό Δ.Σ. του Δήμου Αρταίων στο οποίο έπρεπε να συζητηθεί η επιστολή του βουλευτή Άρτας και Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Στύλιου, ο Δήμαρχος αρκέστηκε να κρυφτεί, για άλλη μία φορά στα δύσκολα, πίσω από τις υπηρεσιακές εισηγήσεις.
Στην ερώτηση που υπέβαλε ο κ. Σιαφάκας για το αν από το 2018, σαν δημοτική ομάδα «Αρτινών ΣυνΕργασία» πήραμε την απόφαση να αφήσουμε τον αρχικό μας στόχο (planA) για χρήση του Ξενία ως ξενοδοχείο και να πάμε «υποχρεωτικά» στην πολιτιστική χρήση (planΒ) με σκοπό να εκμεταλλευτούμε τη χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ και να ανοίξουμε το κάστρο;Δεν υπήρξε τοποθέτηση! Δηλαδή μέχρι και σήμερα το 2023,δεν μπορούσαμε να επανέλθουμε με νέα σοβαρή και τεκμηριωμένη πρόταση, όπως είχαμε δεσμευτεί ως Ομάδα τότε στους Αρτινούς δημότες; Απάντηση δεν υπήρξε παρά έπαρση και λαϊκισμός!
Έχοντας έτοιμες τις προηγούμενες αποφάσεις που ψηφίσαμε τότε σαν Δημοτική Αρχή για το planB και προφανώς για να μην πάνε χαμένες οι εκτυπώσεις και ο χρόνος που χρειάστηκε, ο Δήμαρχος έκανε το σόου που είχε ετοιμάσει, για να δείξει την αναξιοπιστία μας σε αυτά που ψηφίσαμε και αυτά που στηρίζουμε.
Απάντηση όμως δεν έδωσε!
Η αναξιοπιστία και η ανακολουθία των λόγων και των έργων είναι όμως δική του!
Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τα προεκλογικά σόου, χωρίς να υπολογίζει τη θέληση των Αρτινών δημοτών.
Εμείς ψηφίσαμε όλες τις αποφάσεις για να ανοίξουμε το Ξενία όπως οφείλαμε!
Στηρίξαμε όλες τις ενέργειες, όπως πιστεύαμε, για να φτάσουμε στη σημερινή ημέρα να δημοπρατηθεί η αξιοποίηση του Ξενία και να καυχιέται ο κ. Τσιρογιάννης ότι θα υλοποιήσει το planB!
Η ερώτηση όμως κ. Τσιρογιάννη παραμένει αναπάντητη: Μπορούσαμε ή μπορούμε το planA;

 

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ LIVE ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top