Τι τελευταίες ημέρες η ΑΠΟΨΗ PRESS και ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΪΝΤΑΣΗΣ, με επίμονα και απανωτά δημοσιεύματα, και αβασάνιστα επιχειρήματα, επιδιώκουν να αμφισβητήσουν την ύπαρξη της δημοσκόπησης του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» για το Δήμου Αρταίων, που διενεργήθηκε από κορυφαία εταιρίας έρευνας της κοινής γνώμης της χώρας.

Και επειδή οι προαναφερόμενες πλευρές δείχνουν ότι «ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ» ιδιαιτέρως για τον κο Τσιρογιάννη και ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ανέλαβαν αυτό το ρόλο, από την πλευρά μας έχουμε να πούμε τα εξής.:

1.    Η δημοσκόπηση βρίσκεται στα χέρια μας και όσοι εκπρόσωποι μέσων ενημέρωσης της Άρτας, πλην της ΑΠΟΨΗΣ, ενδιαφέρθηκαν για την ύπαρξή της, την ΕΙΔΑΝ!
2.    Η εταιρία που έκανε τη δημοσκόπηση, μας ζήτησε να αποφύγουμε τη δημοσίευσή της, προφανώς γιατί έγινε ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ και ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ αυτή η παρέμβαση έγινε από τον Χρήστο Τσιρογιάννη.
3.    Τα ευρήματα της εν λόγω δημοσκόπησης, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΪΚΑ για τον κύριο Τσιρογιάννη και ότι εμείς δεν την δημοσιεύσαμε, το κάναμε από σεβασμό στην εταιρία που την έκανε.
4.    Η ΜΗ δημοσίευσή της είναι ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ του κου Τσιρογιάννη και σε βάρος του κου Σιαφάκα.
5.    Οι εργολάβοι, οι υποεργολάβοι και οι «ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ» στα SOCIAL MEDIA, αν νοιάζονται για το καλό του κυρίου Τσιρογιάννη, να τους συστήσουν να πάψει να «παραμιλάει» και να δίνει απαντήσεις αν έχει.

Αλλά επειδή αυτή η ιστορία έχει παρατραβήξει και έχει «πνιγεί» στο ψέμα και στις κακοήθειες των υποτακτικών του κου Τσιρογιάννη, τους λέμε: «ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ», αδιαφορώντας και αναλαμβάνοντας τις συνέπειες (και είναι πολλές), αυτής της ενέργειάς μας.
Διαφορετικά καλά θα κάνουν να το  ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ!

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top