ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

Κάποιοι τοπικοί και περιφερειακοί συνδικαλιστοπατεράδες, με τις ευλογίες, αν όχι και παροτρύνσεις κάποιων κομματικών φορέων, δεν εννοούν ή δεν θέλουν να εννοήσουν ότι όλα δεν προσφέρονται για καταγγελία και κομματική καπηλεία.

Περισσότερα...

Γράφει ο Χρήστος Απ. Άγης

Με την ανακοίνωσή του, θεωρήθηκε από πολλούς ως το έργο εκείνο που θα άλλαζε ριζικά, εικαστικά, εκσυγχρονιστικά και αμετάκλητα την μορφή του ιστορικού κέντρου της πόλης μας, δίνοντας ταυτόχρονα την απαραίτητη ώθηση ώστε να «ανασάνει» οικονομικά και ο εμπορικός κόσμος και γιατί όχι να εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο οικονομικό παράδεισο, που θα έφερνε έσοδα και από επισκέπτες, οι οποίοι θα έσπευδαν να αξιοποιήσουν και να εκμεταλλευτούν την αγορά της Άρτας.

Περισσότερα...

Του Χρήστου Τσιρογιάννη

Το μείζον ζήτημα της μη υλοποίησης των διαχειριστικών σχεδίων βόσκησης παραμένει ανεπίλυτο εδώ και μια 10ετία, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην ανάπτυξη της κτηνοτροφικής παραγωγής.

Περισσότερα...

Όποια κι αν θα είναι τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών της ερχόμενης Κυριακής, στην Άρτα «μηδενίζονται τα κοντέρ» για όλους εκείνους που ασχολούνται ή φιλοδοξούν να ασχοληθούν με τα κοινά.

Περισσότερα...

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές της 9 του Ιούνη.

Περισσότερα...

Γράφει ο Βασίλης Ψαθάς*

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι την διεξαγωγή των ευρωεκλογών κι όλες οι δημοσκοπήσεις συμφωνούν ότι το ποσοστό της αποχής που καταγράφεται, αγγίζει ή και ξεπερνά το φάσμα του 50%.

Περισσότερα...

Κατά τύχη διαπιστώσαμε και για να κυριολεκτούμε, «ανακαλύψαμε» πως λειτουργούν οι δήμοι της περιοχής μας στον Τομέα των Δημοσίων Σχέσεών τους και πως αντιμετωπίζουν την πνευματική και καλλιτεχνική δημιουργία των συμπατριωτών μας αρτινών.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 133

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top