Απειλές με μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση και για το σημερινό δημοσίευμα μας «ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΜΟΝΟΛΙΘΙ», δέχτηκε τηλεφωνικά ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δια του δικηγόρου τους ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ.

Απειλές ανερυθρίαστες και προσβλητικές.
Καλοδεχούμενες!!!
Αντί η πλευρά των ιδιοκτητών να απαντήσουν στο δημοσίευμά μας, όπως γίνεται κατά κανόνα από εκείνους που θίγονται από δημοσιεύματα, προτίμησε να μας… «τρομοκρατήσει».
Κι επειδή το συγκεκριμένο δημοσίευμά μας στηρίχθηκε σε αναφορές του συνόλου των κατασκηνωτών του εν λόγω κάμπινγκ, η πρόκληση είναι καλοδεχούμενη, και για τη δικαίωση των θυμάτων αυτής της ιστορίας.
Με ένα μικρό υστερόγραφο για τον κ. συνήγορο. Διατυπώσατε τον υπαινιγμό σε ανοιχτή ακρόαση ενώπιον εργαζομένων στην εφημερίδα μας, ότι προχωρήσαμε στο εν λόγω δημοσίευμα προφανώς γιατί ως κατασκηνωτής αυτού του κάμπινγκ, κάναμε ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Εμείς έχουμε επίσημες αποδείξεις και είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, για τα 17 χρόνια παρουσίας μας στο κάμπινγκ, όσα χρόνια ήταν και ο ίδιος ο κ. Συνήγορος, χωρίς να έχει πληρώσει ούτε ένα ευρώ, όπως μας πληροφόρησαν. Τα συμπεράσματα στους αναγνώστες αυτής της στήλης.
Αλλά τις προσβολές του κ. συνηγόρου δεν θα τις καταπιούμε, δεν θα τις κάνουμε «γαργάρα».
Τα υπόλοιπα σε επόμενο δημοσίευμά μας.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ

Go to top