Σε διαδικασία δημοπράτησης βρίσκονται δύο ακόμη μεγάλα έργα από τον Δήμο Αρταίων, αφού είναι σε εξέλιξη η ανοιχτή διαδικασία επιλογής αναδόχων, για τη σύναψη συμβάσεων των έργων:

- Βελτίωση οδικής ασφάλειας Εθνικού-Επαρχιακού Δικτύου οικισμών Δήμου Αρταίων’’ – Υποέργο 1 ‘’Κατασκευή κυκλικού κόμβου στη Φιλοθέη Άρτας’’ και καταληκτική ημέρα προσφορών έως την Δευτέρα  20/02/2023.
Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή κυκλικού κόμβου επί της εθνικής οδού στην Φιλοθέη, βελτίωση της υφιστάμενης οδοποιίας, νέες φυτεύσεις, φωτισμό και διευθέτηση των ομβρίων με σύνδεση στο υφιστάμενο δίκτυο, προϋπολογισμού 1.760,000,00 ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και ποσό ύψους 360.000 ευρώ από δημοτικού πόρους.
Συγκεκριμένα στην Φιλοθέη, θα κατασκευαστεί πεντασκελής κυκλικός κόμβος, με βελτίωση της υφιστάμενης οδοποιίας σε μήκος 750 μ., με νέες φυτεύσεις, φωτισμό και διευθέτηση των ομβρίων με σύνδεση στο υφιστάμενο δίκτυο.
- Βελτίωση οδικής ασφάλειας Εθνικού-Επαρχιακού Δικτύου οικισμών Δήμου Αρταίων’’ – Υποέργο 2 ‘Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στο εντός οικισμού τμήμα της Επαρχιακής Οδού Άρτας – Κωστακιών’’ και καταληκτική ημερομηνία προσφορών έως την Τρίτη 21/02/2023.
Στους Κωστακιούς και εντός του οικισμού σε μήκος 2 χλμ περίπου, θα κατασκευαστούν νησίδες, διαβάσεις πεζών και δύο (2) κόμβοι, εκ των οποίων ο ένας γίνεται κυκλικός. Φυσικά το έργο περιλαμβάνει και τις ανάλογες φυτεύσεις, φωτισμό και διευθέτηση ομβρίων με σύνδεση στο υφιστάμενο δίκτυο, προϋπολογισμού  1.040.000,00 ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και 215.000 ευρώ από δημοτικούς πόρους.
Η δημοπράτηση των παραπάνω έργων αποτέλεσε προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου “και παρόλες τις χρονοβόρες διαδικασίες, κάνουμε πλέον το ουσιαστικό βήμα για την υλοποίησή τους” ανέφερε χαρακτηριστικά ο  Δήμαρχος κ. Τσιρογιάννης.
Περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινήσεις παρέχονται στην ηλεκτρονική σελίδα https://www.arta.gr στην κατηγορία Επικαιρότητα – Προκηρύξεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top