Συνεχίζονται οι επισκέψεις σε επιχειρηματικές μοναδές από τον Δήμαρχος Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη.

Σειρά είχε η Αρτινή εταιρεία “BIO -KIWI ΚΑΚΟΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ” ,παραγωγής, εμπορίας, τυποποίησης και εξαγωγής ακτινιδίων.
Εκεί συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης κ. Ευάγγελο Κακοσίμο, αλλά και το προσωπικό, όπου συνομίλησαν για θέματα της επιχείρησης και της προώθησης των τοπικών μας προϊόντων.
Ακολούθησε ξενάγηση από τον επιχειρηματία, στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης με σύγχρονο εξοπλισμό που πληροί τις απαιτούμενες ανάγκες για διαλογή, αποθήκευση και τυποποίηση προϊόντων σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα, από τον επιχειρηματία, με τον Δήμαρχο να βλέπει από κοντά την διαδικασία της τυποποίησης/ συσκευασίας/ αποθήκευσης και να ενημερώνεται για την διαδικασία των εξαγωγών.

Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της Δημοτικής μας Αρχής να στηρίξει τις επιχειρήσεις, να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τα παραγόμενα είδη να αναδείξει το αξιόλογο επιχειρηματικό δυναμικό της περιοχής μας και παράλληλα να παρέμβει στα αντίστοιχα Υπουργεία, για την επίλυση ζητημάτων που αφορούν τον κλάδο τους.

Διάλογος με τους πολίτες και την τοπική κοινωνία της Ράχης  

Την περιοχή της Ράχης επισκέφτηκε η Δημοτική Αρχή για διάλογο με τους πολίτες και την τοπική κοινωνία, μια κίνηση που περιλαμβάνει τακτικές επισκέψεις σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου.
Στην συνάντηση συμμετείχαν σε ένα ανοιχτό διάλογο, ο Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Έργων, Εξοικονόμησης Ενέργειας, Αστικής Κινητικότητας & Χωροταξίας Τεχνικών Σωτήρης Χρηστούλης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ράχης,  Ηλίας Κοτρότσιος, Μέλη τoυ Συμβουλίου της Κοινότητας  και φυσικά οι κάτοικοι της περιοχής.
Τα μέλη της Δημοτικής Αρχής αναφέρθηκαν στα έργα και τις παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν, καθώς και αυτά που προγραμματίζονται και τα οποία βρίσκονται σε απόλυτη ταύτιση με το Τοπικό Συμβούλιο. Μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν οι ασφαλτοστρώσεις που οδηγούν σε πτηνό-κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και αγροτικές καλλιέργειες,  η κατασκευή νέας παιδικής χαράς, η αναβάθμιση γηπέδου ποδοσφαίρου, η τοποθέτηση ελαστοσυνθετικού τάπητα στο γήπεδο μπάσκετ του δημοτικού σχολείου, μικρά τεχνικά έργα και εργασίες καθημερινότητας, ενώ έχει γίνει ήδη η μελέτη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, για τον κεντρικό δρόμο του χωριού , έχει σταλθεί και αναμένετε η χρηματοδότηση από το υπουργείο Υποδομών.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top