Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου, ως επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ,  ενημερώνει τους πολίτες της,  ότι στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αριθμ.πρωτ.3630/87095/28-07-2016 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), υλοποιεί δράση δωρεάν διανομής 20 τόνων μήλων-αχλαδιών σε Φορείς, οι οποίοι αναπτύσσουν κοινωφελείς δράσεις, ώστε να χρησιμοποιηθούν υπέρ προσώπων που στερούνται επαρκείς πόρους για την διαβίωσή τους.

Ειδικότερα, μέσω των  Δήμων  Κεντρικών Τζουμέρκων,  Νικολάου Σκουφά και τον Σύλλογο Τριτέκνων, εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή μήλων & αχλαδιών στους Κατόχους Κάρτα Σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης, στους εγκριθέντες του προγράμματος ΤΕΒΑ και σε γονείς τριών (3) προστατευόμενων τέκνων με ετήσιο φορολογητέο εισόδημα που δεν ξεπερνά τις 14.400 ευρώ. 

Η παραλαβή μήλων & αχλαδιών από την Π.Ε. Άρτας που θα παραδοθεί στους Δήμους και στο σύλλογο Τριτέκνων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016 με ώρα έναρξης τις 7:30 π.μ. στις  αποθηκευτικές – ψυκτικές εγκαταστάσεις της Εταιρείας Μπανταλούκας στην Φιλοθέη Άρτας.

Οι δικαιούχοι προκειμένου να παραλάβουν την ποσότητα μήλων-αχλαδιών που τους αναλογεί  θα πρέπει να προσκομίζουν σε αρμόδιους υπαλλήλους των Δήμων και  του Συλλόγου Τριτέκνων τα κάτωθι:

1. Αριθμό Αίτησης του προγράμματος ΤΕΒΑ ή ΑΜΚΑ ή Α.Φ.Μ ή Αστυνομική Ταυτότητα

2. Εκκαθαριστικό Εφορίας οικονομικού έτους 2015

3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (αριθμός μελών οικογένειας)

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top