Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 14 Νοεμβρίου 2016 στην αίθουσα ‘‘ΣΚΟΥΦΑΣ’’, η επιστημονική εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση  των συμπολιτών μας και με διοργανωτές την ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΤΑΣ, την ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΤΑΣ και τον Μουσικοφιλολογικό Σύλλογο Άρτας ‘‘ΣΚΟΥΦΑΣ’’ με θέμα:

Την έναρξη  της ημερίδας έκανε η Πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Άρτας κ. ΑΝΔΡΕΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ καλωσορίζοντας τους ομιλητές της ημερίδας  και τους πολίτες της Άρτας.

Η Πρόεδρος της Ακαδημαϊκής Εταιρείας Άρτας κ.Τζουμάκα-Μπακούλα  Χρύσα – Ομότιμη Καθηγήτρια Παιδιατρικής Τμήμα Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών  έκανε την έναρξη των εργασιών της ημερίδας.

Με την παρουσία τους τίμησαν την ημερίδα οι Αντιπεριφερειάρχες κ.Ψαθάς Βασίλειος και κ.Κατέρης Ιωάννης,  ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π.Κωσταντίνος Πλακιάς, ο Καθηγητής Δερματολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Μπασούκας Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας κ.Χαρμπής Ευάγγελος , ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας κ.Δήμας Θωμάς, η Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Άρτας κ.Χαρμπή Γεωργία , ο Διοικητής του Γεν. Νοσοκομείου Άρτας κ.Μπαλάσκας Βασίλειος,  η Δ/ντρία της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας Άρτας Π.Ε Άρτας κ.Βόϊδαρου Χρυσούλα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βαρέλης Δημήτριος, η Αντιδήμαρχος κ.Κουτρούμπα Άννα , ο Αντιδήμαρχος κ.Χαρακλιάς Κων/νος, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Άρτας κ.Βασιλείου Γεώργιος, ο Αντιπρόεδρος του ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ Άρτας κ.Τσίνας Αναστάσιος , ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας κ.Παπαζόγλου Χρήστος  καθώς  και πλήθος συμπολιτών μας. 

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για την παρουσία τους. Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους συναδέλφους ιατρούς του Ι.Σ Άρτας , τους Οδοντιάτρους και τους Φαρμακοποιούς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Τα θέματα της ημερίδας ανάλυσαν οι ομιλητές και καταξιωμένοι επιστήμονες συμπολίτες μας και μη :

 

 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΛΙΟΣ – Καθηγητής Φαρμακολογίας, Τμήμα Ιατρικής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

 ΒΑΡΒΑΡΗΓΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ– Καθηγήτρια Παιδιατρικής και Νεογνολογίας , Τμήμα Ιατρικής  Πανεπιστημίου Πατρών

 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – Καθηγητής Εντατικής Θεραπείας, Τμήμα Ιατρικής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

 ΑΝΔΡΕΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ – Δερματολόγος , Πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Άρτας

 

Η παρουσία του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και  απέδειξε ότι το κοινό της Άρτας διαθέτει πνευματικότητα και ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για σημαντικά επιστημονικά θέματα  από ειδικούς σε αυτά.

 

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε από την Πρόεδρο της Ιατρικής Εταιρείας Άρτας κ.Ανδρέου Ευαγγελία απονομή αναμνηστικών πλακετών στους ομιλητές για την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στις εργασίες της  επιστημονικής εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε θερμά τον Μουσικοφιλολογικό Σύλλογο Άρτας ‘‘ΣΚΟΥΦΑΣ’’ για τη συνεργασία και τη διοργάνωση της ημερίδας.

 

 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top