Από 1,78 € πού ήταν η τηλεφωνική κλήση του ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΑΡΤΑΣ, γίνεται μόλις 0,43 λεπτά, σε πρώτη φάση από 8 Μαΐου 2017 μέχρι και 31 Ιουλίου 2017.

Η συγκεκριμένη και σημαντική έκπτωση-προσφορά, όπως τονίζουν σε σχετική ανακοίνωσή τους, τα μέλη του νέου Δ.Σ., ήταν επιβεβλημένη και αποτελεί και ένα δείγμα ευχαριστίας και ανταπόδοσης της εμπιστοσύνης που έχει επιδείξει τόσα χρόνια το επιβατικό κοινό στον Φορέα τους και αφ’ ετέρου μια πράξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης, εν μέσω οικονομικής κρίσης, προς το κοινωνικό σύνολο, από έναν κλάδο, όπως ο δικός τους, που έχει ιδιαίτερα χτυπηθεί από την κρίση.
Το νέο Δ.Σ. με τέτοιες ενέργειες και άλλες που θα ακολουθήσουν, αναλαμβάνει την υποχρέωση και ευθύνη να συνεχίσει το έργο των προηγούμενων Δ.Σ. που υπηρέτησαν το ράδιο ταξί, να αντιμετωπίσει με αποφασιστικότητα τις νέες προκλήσεις και να διασφαλίσει όχι μόνο την επιβίωση αλλά την εξέλιξη και την ανοδική πορεία του, προς όφελος του επιβατικού κοινού.
Τέλος το ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΑΡΤΑΣ, με 30 χρόνια συνεχούς πορείας κα εξέλιξης, προσφέρει υπηρεσίες με ασφάλεια και ταχύτητα, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και έχει κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top