«Το Επιμελητήριο Άρτας δεν μπορεί να είναι εφαλτήριο απώτερων πολιτικών στόχων, σε βάρος των συμφερόντων τω μελών του και της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας… ».

Αυτά μας είχε πει προ κάποιων μηνών ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ, με αφορμή κάποια δημοσιεύματα του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» που αφορούσαν τον τρόπο άσκησης των καθηκόντων του, του νυν προέδρου Χρήστου Παπάζογλου.
Δημοσιεύματα που τον εμφάνιζαν να χρησιμοποιεί απροκάλυπτα αυτόν τον φορέα, για την προσωπική του ανέλιξη στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Δημοσιεύματα που απηχούν και τις απόψεις της μεγάλης πλειοψηφίας των συμβούλων του Επιμελητηρίου Άρτας, ακόμη και της παράταξης του ίδιου του τωρινού Προέδρου.
Ως γνωστόν από 1 έως 19 Δεκεμβρίου 2017 θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέων Διοικήσεων σε όλη τη χώρα, γεγονός που άνοιξε ήδη τις διαδικασίες και τις διεργασίες προς αυτή την κατεύθυνση.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ψηφοδέλτιο για τη διεκδίκηση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Άρτας ήδη ετοιμάζει ο Πρόεδρος του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ και μέχρι στιγμής είναι ο μόνος ενδιαφερόμενος υπεράνω κομμάτων και συντεχνιακών ομάδων, που συνήθως δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον χώρο, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.

                                                                                                     ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top