Σε ηλικία 85 χρόνων πέθανε χθες και κηδεύεται σήμερα Κυριακή 26 Νοεμβρίου και  ώρα 3 το μεσημέρι στον Άγιο Δημήτριο Άρτας, ο παλαίμαχος αρτινός δημοσιογράφος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΓΗΣ.

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΔΕΛΦΕ!

Θα αποφύγω τετριμμένα λόγια και φράσεις κλισέ, με τα οποία ο ίδιος  δεν είχε καλή σχέση και με σεβασμό θα γράψω δύο λόγια ξεχωριστά για το πρόσωπό του.
Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΓΗΣ ήταν ο εκδότης της καθημερινής εφημερίδας της Άρτας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ« και της εβδομαδιαίας «ΑΛΗΘΕΙΑ» για δεκάδες χρόνια και σε δύσκολους καιρούς, έδινε την προσωπική του δημοσιογραφική μάχη για τα ζητήματα και προβλήματα της περιοχής μας.
Ως συνάδελφοι, ποτέ δεν φτάσαμε σε επίπεδα εχθρικής αντιπαλότητας,  όπως συνηθέστατα συμβαίνει στο χώρο μας, αν και υπήρξαν πολλές αφορμές και αιτίες, για κάτι τέτοιο.
Μαχητής δημοσιογράφος, μαχητής και στη ζωή, άνθρωπος του αγώνα και της δουλειάς από τα γεννοφάσκια του, διέθετε έναν μοναδικό τρόπο να μπαινοβγαίνει στα γεγονότα «χωρίς το ρούχο του να πιάνεται από τα κλαδιά» που απλώνει γύρω μας η χρησιμοθηρία και ο τυχοδιωκτισμός!
Καλό σου ταξίδι συνάδελφε!

                                                                  

                                                                        ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top