Και δεύτερη υποψηφιότητα για το Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων ανακοινώθηκε σήμερα.

Αυτή τη φορά, την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, εξέφρασε με ανακοίνωσή του, ο πρώην Αντιδήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων, Νικόλαος Τζουμάκας.

Αναλυτικότερα στο Δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής:

«Αγαπητοί συμπολίτες μου, είμαι ο Νικόλας Τζουμάκας, είμαι 44 ετών και είμαι ελεύθερος επαγγελματίας. Είμαι παντρεμένος με την Αλίκη Θεοχάρη και έχουμε 2 παιδιά, την Μαριάννα και τον Αλέξανδρο. Ύστερα από ώριμη σκέψη επέλεξα τα τελευταία χρόνια να ζήσω στον τόπο μου και να προσπαθήσω να υλοποιήσω όσα έχω οραματιστεί επειδή πίστευα και πιστεύω στην προοπτική του. Όλοι εμείς που ζούμε στον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, εργαζόμαστε και δημιουργούμε ελπίζοντας σε ένα καλύτερο μέλλον. Όλοι όσοι με ξέρετε γνωρίζετε ήδη την αγάπη μου για την τοπική αυτοδιοίκηση και την όρεξη μου για δουλειά. Σήμερα, σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να κάνουμε την προοπτική αυτή, πραγματικότητα. Όλοι μαζί και ο καθένας από το δικό του μετερίζι θα προσπαθήσουμε να συνθέσουμε μια δυνατή ομάδα που με όρεξη και αγάπη θα κάνει τη διαφορά. Να σκεφτούμε μαζί όλα εκείνα τα μικρά και τα μεγάλα που κάπου είδαμε ή κάποτε ονειρευτήκαμε ότι μπορούν να κάνουν τη ζωή στον Δήμο μας καλύτερη και τα Τζουμέρκα αξιοζήλευτα. Τίποτα δεν είναι εύκολο και χρειάζεται σκληρή δουλειά αλλά πάντα στο τέλος οι δυνατές ομάδες είναι αυτές που γράφουν ιστορία. Ελάτε να υποστηρίξουμε όλοι μαζί αυτή την όμορφη και έντιμη προσπάθεια. Σας καλώ να βοηθήσετε όλοι ώστε να εξελίξουμε το Δήμο μας. Να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ της κοινωνίας των πολιτών και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για έναν ΠΡΟΣΙΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ όπου το επίκεντρο θα είναι πρώτα ο ΔΗΜΟΤΗΣ».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΖΟΥΜΑΚΑ

Γεννήθηκε στις 08 Φεβρουαρίου 1979 στην Αθήνα, από τον Αλέξανδρο και την Μαρία Τζουμάκα. Είναι παντρεμένος με την Αλίκη Θεοχάρη και έχουν δυο παιδιά, την Μαριάννα και τον Αλέξανδρο, δέκα και οκτώ χρονών αντίστοιχα. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1999. Πρώτη φορά ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση στις εκλογές του 2006 και εξελέγη τοπικός Σύμβουλος στην Κοινότητα Καταρράκτη του Δήμου Αγνάντων, όπου και κατάγεται. Επανεξελέγη και το 2010. Στις Δημοτικές εκλογές του 2019, εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος και από την 1η Σεπτεμβρίου του 2019 έως και την 1η Μαρτίου 2022 διετέλεσε Αντιδήμαρχος του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, στην Δημοτική Ενότητα Αγνάντων και Μελισσουργών. Έχει συμμετάσχει σε διάφορα συνέδρια, ημερίδες και εκδηλώσεις για την τοπική αυτοδιοίκηση, το περιβάλλον, την οικονομία, τον τουρισμό κ.α.. Τέλος, υπήρξε επί σειρά ετών ενεργό εκλεγμένο μέλος Πολιτιστικού Συλλόγου νέων στον τόπο καταγωγής του, από τη θέση του προέδρου.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top