Η οριοθέτηση του Αράχθου, η ολοκληρωμένη επαναλειτουργία του «ΞΕΝΙΑ» ως τουριστική μονάδα και η αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας υπέρ των ευάλωτων συνδημοτών μας, είναι οι τρεις βασικές και πρώτες προτεραιότητες του υποψηφίου δημάρχου Αρταίων ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΙΑΦΑΚΑ, τις οποίες ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου.

Ειδικότερα για την οριοθέτηση του Αράχθου είπε:

«Οι πρόσφατες καταστροφές του Θεσσαλικού κάμπου, λόγω της κλιματικής αλλαγής, δεν πρέπει να γίνει εφιάλτης και για την περιοχή μας. Τα πάντα λοιπόν για την οριοθέτηση του ποταμιού μας και στη συνέχεια για την κατασκευή των αντιπλημμυρικών έργων και αυτά τα εννοούμε».

Ήταν μια εκδήλωση ιδιαίτερα εντυπωσιακή και θα λέγαμε από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων.
Η δε συμμετοχή και η σύνθεση του πολυπληθούς ακροατηρίου, κάλυπτε όλες τις ηλικίες, ήταν «πολυκομματική», ήταν και «θορυβώδης» περισσότερο και από ότι μπορεί να περίμεναν οι οργανωτές της.

Μεταξύ άλλων ο κύριος Σιαφάκας:

ΜΙΛΗΣΕ για την αξιοποίηση και εκμετάλλευση των παραλίμνιων εκτάσεων του Αράχθου και την εξαγορά των αποθηκών της ΕΑΣΑΦ στη γέφυρα, για τη λειτουργία πολύπλευρου πολιτιστικού κέντρου.

ΤΟΝΙΣΕ την ανάγκη της ενότητας και των συνεργασιών για την αντιμετώπιση των χρονιζόντων και οξυμένων ζητημάτων και προβλημάτων της περιοχής και ειδικότερα εκείνων της καθημερινότητας των πολιτών.

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ σε επιμέρους στόχους και επιδιώξεις που θα καλύπτουν τις σημερινές ανάγκες και απαιτήσεις της τοπικής κοινωνίας.

Τέλος ο κύριος Σιαφάκας απέφυγε να απαντήσει ευθέως και επί της ουσίας στον αντίπαλό του ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, για τις επιθέσεις που δέχτηκε, αλλά και το τοξικό κλίμα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες, όπως είπε, από τον νυν δήμαρχο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρώην δήμαρχος Αθαμανίας ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΔΡΑΚΟΣ, ο πολιτευτής της Ν.Δ. ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και πολλοί επώνυμοι τοπικοί και πολιτικοί παράγοντες της περιοχής μας.  

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top