Απλόχερες γιορτινές ευχές, ευχαριστίες με ονόματα και… διευθύνσεις και μηνύματα αυτοδιοικητικού περιεχομένου, συνθέτουν το παρακάτω κείμενο της νέας Δημοτικής Συμβούλου του Δήμου Αρταίων ΜΑΙΡΗΣ ΛΥΓΟΥΡΑ:

«Εγκάρδιες ευχές σε όλους τους συνδημότες και συνδημότισσες για καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος 2024! Εύχομαι η αγάπη και η αισιοδοξία να τρυπώσουν στις καρδιές όλων μας, που τόσο έχουμε ανάγκη, και να ξεριζώσουν κάθε αρνητικό συναίσθημα, ώστε να καλωσορίσουμε την νέα χρονιά με χαρά και υγεία, με πίστη και ελπίδα για μια καινούρια αρχή!
Επ’ ευκαιρίας, νοιώθω την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά όσους στήριξαν την υποψηφιότητά μου, στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, την οποία και κατέταξαν με την ψήφο τους στην 3η θέση.
Νοιώθω δε ιδιαίτερα συγκινημένη για την εκλογή μου, με τον συνδυασμό «ΑΡΤΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΑΖΙ», γιατί ήταν η πρώτη εκλογική μου δοκιμασία στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και η προσπάθειά μου αυτή αγκαλιάστηκε ένθερμα. Ελπίζω, δε, η δική μου εκλογή, όπως και άλλων, να σηματοδοτήσει και μια νέα εποχή για τη νέα γενιά της περιοχής μας, διότι είναι σφάλμα η συνέχιση της αποστροφής προς τα κοινά του τόπου μας. Την οποία γενιά πρέπει πλέον να την πιστέψουμε, να την εμπιστευτούμε και να την αναδείξουμε, γιατί αυτή η γενιά είναι η μαχητική αιχμή της τοπικής μας κοινωνίας.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αρταίων Χριστόφορο Σιαφάκα, που με επέλεξε να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό του.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω κι όλους εκείνους που στήριξαν την προσπάθειά μου και με οποιονδήποτε τρόπο.
Ευχαριστώ και την οικογένειά μου που ήταν συνεχώς στο πλευρό μου και επίμονα με στήριξαν σε αυτή, την πρωτόγνωρη για μένα, δοκιμασία.
Υπόσχομαι ότι θα υπηρετήσω με ήθος, τόλμη και δουλειά στα νέα μου καθήκοντα, ως δημοτική σύμβουλος του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων, και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες εκείνων  που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με τη ψήφο τους, αλλά και όσων δεν με εμπιστεύτηκαν, έχοντας ως εφαλτήριο την ανιδιοτελή πρόθεση προσφοράς στον τόπο μας.   
Θα είμαι πάντα δίπλα τους και το εννοώ».



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top