ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ την «ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥΣ, το οποίο αποτελεί προσβολή της επαγγελματικής μου υπόστασης και της προσωπικότητάς μου γενικότερα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΤΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Για όσους δεν με γνωρίζουν, είμαι η Βίλλυ Παπαχρήστου, Φυσικοθεραπεύτρια, MSC N.M.S. Νευρομυοσκελετική Φυσικοθεραπεία, Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ιωαννίνων- Άρτας-Πρέβεζας - Θεσπρωτίας του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, μέλος του Επιστημονικού Τμήματος Αθλητικής Φυσικοθεραπείας, Νευρολογικής Φυσικοθεραπείας και Φυσικοθεραπείας στην ψυχική υγεία (Π.Σ.Φ).

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρώντας δικό μου εργαστήριο Φυσικοθεραπείας στην Άρτα από το 2005 έως σήμερα.

Ουδέποτε επεδίωξα τη σύναψη κάποιας σύμβασης, ούτε τώρα ούτε στο παρελθόν με κανέναν φορέα πλην του ΕΟΠΥΥ, με τον οποίο έχουμε συλλογική σύμβαση όλοι οι φυσικοθεραπευτές. Ούτε επιθύμησα ποτέ να διοριστώ στο δημόσιο. Ακόμα και η θέση μου ως πρόεδρος είναι άμισθη!

Ως ενεργός πολίτης όμως και ως εθελόντρια, όπου και όποτε μου έχει ζητηθεί, έχω προσφέρει και θα προσφέρω και τις γνώσεις μου, αλλά και τις υπηρεσίες μου με βάση την ιδιότητά μου, αυτό που έχω σπουδάσει και κατέχω.

Εθελοντικά λοιπόν προσφέρθηκα και αποφάσισα με αφορμή τον “Δρόμο του Γιοφυριού” να δημιουργήσω κάποια pdf αρχεία πληροφοριακού τύπου, τα οποία θα δίνουν κάποιες συμβουλές προετοιμασίας και αποθεραπείας στους δρομείς. Αυτό το έκανα γιατί έτσι ένιωσα και δεν έχει να κάνει με το ότι ήμουν υποψήφια με τον συνδυασμό “ΑΡΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΑΖΙ”, που εννοείται όμως ότι στηρίζω και θα βοηθήσω όπως μπορώ, όπου και όποτε μου ζητηθεί… Αυτό έκανα και θα κάνω πάντα και για άλλους Δήμους και άλλους Νομούς, όπως κάνω όλα τα τελευταία χρόνια συνδράμοντας στον Μαραθώνιο και Ημιμαραθώνιο Αθηνών με το επιστημονικό τμήμα μου Αθλητικής Φυσικοθεραπείας και πάντα εθελοντικά!

Το ίδιο είχα πράξει και παλιότερα επί δημαρχίας του κ. Τσιρογιάννη, όταν με ομιλία μου στην αίθουσα του “Μακρυγιάννη” είχα αναλύσει παρεμφερές με το εν λόγω θέμα “Τραυματισμοί και Αποκατάσταση Δρομέων μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων” με παρουσίαση power point, όντας προσκεκλημένη από το Δήμο Αρταίων τότε λόγω της επαγγελματικής και επιστημονικής μου ιδιότητας. Αλλά και την επόμενη ημέρα, εγώ και ο σύζυγός μου, Βασίλειος Γαλαζούλας - Φυσικοθεραπευτής, καλύψαμε τον αγώνα με δικό μας εξοπλισμό αναλαμβάνοντας πλήθος δρομέων!

Μήπως και τότε είχα συνάψει κάποια σύμβαση ή περίμενα... να μου ξεπληρώσετε κάποιο “γραμμάτιο”; Τότε γιατί δεν υπήρξαν ανάλογα σχόλια; Ίσως τότε… σας ήμουν χρήσιμη!!!

Όσο για τις συμβάσεις που λέτε, άλλοι “είχαν την τιμή” να τις συνάπτουν επί χρόνια, χωρίς να έχει βγει ποτέ καμία προκήρυξη για να γίνονται τα πράγματα με διαφάνεια και αξιοκρατία, αλλά όπως φαίνεται...“κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια”!

 

Σας ευχαριστώ πολύ
ΒΙΛΛΥ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top