Συνελήφθη σε περιοχή της Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο δράσεων της προαναφερόμενης υπηρεσίας για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, εντοπίστηκαν σε θαμνώδη παραθαλάσσια περιοχή της Θεσπρωτίας τέσσερα δενδρύλλια ύψους από -1,20- έως -1,91- μέτρα.
Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, συνελήφθη από τους αστυνομικούς ο ημεδαπός, τη στιγμή που προσέγγιζε διά θαλάσσης με βάρκα το παραπάνω σημείο, φέροντας μαζί του διάφορα είδη για την περιποίηση και φροντίδα των δενδρυλλίων.
Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω δενδρύλλια καθώς επίσης ακατέργαστη κάνναβη βάρους -47- γραμμαρίων και αποξηραμένα φύλλα κάνναβης βάρους -18,6- γραμμαρίων, τα οποία βρέθηκαν σε επαγγελματικό χώρο του συλληφθέντα.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top