Συνελήφθη στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον ανωτέρω ημεδαπό, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, περιοχή Νικόπολη Πρέβεζας, διέρρηξε αυτοκίνητο αλλοδαπού τουρίστα, απ’ όπου αφαίρεσε σακίδιο που περιείχε  χρηματικό ποσό, ταξιδιωτικά έγγραφα και ηλεκτρονικές συσκευές.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα ανωτέρω κλοπιμαία τα οποία και αποδόθηκαν στον παθόντα.
Επίσης, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο συλληφθείς εμπλέκεται σε δύο ακόμα διαρρήξεις – κλοπές από σταθμευμένα οχήματα τουριστών, που έγιναν την 8 και 19-07-2020 στην παραλία Καλαμιτσίου Πρέβεζας, απ’ όπου αφαιρέθηκαν διάφορα αντικείμενα, έγγραφα και χρηματικό ποσό.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης  στον Βουβοποτάμο Πρέβεζας

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης στοιχείων, εντοπίσθηκε σε δύσβατη παραποτάμια περιοχή του Βουβοποτάμου Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος   Ασφαλείας Πρέβεζας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης αστυνομικών της προαναφερθείσας υπηρεσίας, εκριζώθηκαν – κατασχέθηκαν από τον παραπάνω χώρο -34- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (2) έως (4) μέτρων.  
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν την φυτεία.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top