Λοιπόν κρατηθείτε και σταυροκοπηθείτε!!! Σε δημοσκόπηση του PARASKΙNIO.gr για το Δήμο της Αθήνας, πρώτος στις προτιμήσεις των δημοτών έρχεται ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ με 21%, δεύτερος ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ με 19%, ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ συγκέντρωσε ποσοστό… 1% και ο νυν δήμαρχος ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ 5%!!!

Ματακρατηθείτε και ματασταυροκοπηθείτε! Στη δημοσκόπηση συμμετείχαν… 12.343! Κι όχι… 1.000, συν ή πλην, των «μεγάλων» δημοσκοπήσεων!

Δηλαδή με ένα… μπουγέλωμα της… Δούρου κι ένα φούσκο στην… Κανέλη, μπορείς να γίνεις και δήμαρχος της Αθήνας!

Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, η οποία κατ’ ευφημισμόν ονομάζεται Ελλάς, τα παραπάνω είναι… παρωνυχίδες, μπροστά στο «γαϊτανάκι» των κομμάτων του… «δημοκρατικού τόξου»!

Το οποίο «γαϊτανάκι» διαθέτει έξι «χορευτές» και ο καθένας τους «χοροπηδάει» σε διαφορετικό σκοπό!

Να… «καθαρίσουμε» τη Χρυσή Αυγή, μας λένε, αλλά διαφωνούν για το πώς θα γίνει αυτό!

Η κυβέρνηση προτείνει στεγνό «καθάρισμα» και… οριζόντια!

Ο ΣΥΡΙΖΑ διαγωνίως και καθέτως!

Η ΔΗΜΑΡ δια του… «αναθέματος»!

Οι Ανεξάρτητοι (Κα-η-μένοι) Έλληνες, διά τυφεκισμού στο Γουδί!

Το ΚΚΕ, με εκτοπισμό τους, στον Αη-Στράτη!

Και το πόμολο… «αγανακτεί», γιατί ορίσθηκε εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα, ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ!

Στο Δαφνί μεταφέρθηκε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ, λόγω… απώλειας της συνείδησής της και μετά την καταδίκη της σε 12 χρόνια κάθειρξη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ενώ όταν είχε (τη συνείδηση), έκανε ότι χρειάζονταν… ασυνείδητα!

Τίποτε δεν γνώριζε, τίποτε δεν έβλεπε, τίποτε δεν άκουγε! Μόνο τραγουδούσε: «Το αγόρι μου, το αγόρι μου, το αγόρι μου, γλυκό και τραγανό σαν καραμέλα»!

Και το… «αγόρι» της, ο Ακούλης της καλέ: «Δεν σε έχω να δουλεύεις, να βασανίζεσαι, σε έχω να τρως να πίνεις και να στολίζεσαι…»!

Μας πουλούσαν για «μίζες» και τώρα μας πουλάνε και τρέλα!

Άλλο πάλι και τούτο! Μας λένε ότι στην κυβέρνηση, υπάρχουν «σκέψεις εκτροπής, δια… ΄΄προβοκάτσιας΄΄ στον ΣΥΡΙΖΑ, για να αποφύγουν τον πολιτικό και εκλογικό καταποντισμό που έρχεται…»!

Δέστε τους!!!

Άκουσον, άκουσον, μαγειρεύουν προβοκάτσια για να αποφύγουν τον εκλογικό τους καταποντισμό από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Ο οποίος ΣΥΡΙΖΑ στις πέντε δημοσκοπήσεις, στη μία έρχεται πρώτος και καταϊδρωμένος!

Αλλά ας δεχτούμε ότι τα γκάλοπ είναι «μαγειρεμένα» από την κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ… «καλπάζει»! Η εν λόγω «προβοκάτσια» θα γίνει στο «άλογο» ή στον… «καβαλάρη»;;;

Αδέρφια, είναι πανελληνίως γνωστό, ότι σήμερα για να είσαι ή να λέγεσαι ή να υποδύεσαι τον αριστερό, πρέπει να αμφιβάλεις για τα πάντα, να αμφισβητείς τα πάντα, να καταγγέλλεις τα πάντα, να συνωμοσιολογείς για τα πάντα!

Χωρίς αυτά, αριστερός δεν… γίνεται! Γίνεται;

Όπως σοσιαλιστής χωρίς υψηλή χοληστερίνη, δεν γίνεται! Γίνεται;

Αλλά να στήνεται ολόκληρη προβοκάτσια για… Στρατούληδες, Λαφαζάνηδες και… Ζωίτσες, είναι κάτι που δεν… «τρώγεται»! Τρώγεται;

Ήμουνα νέος και γέρασα! Παλιότερα μας λέγανε ότι για όλα τα «δεινά» μας, φταίγανε οι δολοφόνοι των λαών, αμερικάνοι!

Μετά τους φταίγανε οι «συνωμοσίες» της Δεξιάς!

Σήμερα τους φταίνε οι… «προβοκάτσιες» της εξουσίας!

Της κοντής της… απαυτής, της φταίνε οι τρίχες μας λέγανε οι παππούδες μας!

Αντώνης Σαμαράς: «Δεν άσκησε μόνο η Χρυσή Αυγή εγκληματική βία»! Άντε; Εκτός από τον… Στουρνάρα σου, μας… «βιάζουν» κι άλλοι;

Στουρνάρας: Η επιβάρυνση στα αγροτεμάχια θα είναι… μηδαμινή!!! Με «τιμές»… χορτάτου ή με «τιμές»… πεινασμένου;

Καθόσον το 5ευρω για τον «χορτάτο» είναι το… μπουρμπουάρ του στο… μπαρμπέρικο και για τον «πεινασμένο», το γάλα των παιδιών του για ένα πενθήμερο!

Διαβάζουμε ότι «πανηγυρική ήταν η υποδοχή του πρώην πρωθυπουργού ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ στη Σύνοδο της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας…»! Είναι για τα πανηγύρια τελικά αυτοί οι άνθρωποι!

Διότι αδέρφια το να χειροκροτήσεις τη μαϊμού του γύφτου, που παριστάνει την «κακή πεθερά», το καταλαβαίνω, το να χειροκροτείς τον Καραμανλή που μας παρίστανε τον πρωθυπουργό και στα δύσκολα έγινε «λαγός», δεν το καταλαβαίνω!

Λοιπόν σε… «ιστοσελιδική» δημοσκόπηση, καλύτερος υπουργός της κυβέρνησης αναδείχτηκε ο… ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ! Τώρα το γιατί, θα σας γελάσω! Υποψιάζομαι ότι οι ερωτηθέντες κάνανε την… «πλάκα» τους!

Ξανά στον πρωθυπουργό μας, ο οποίος, ενώπιον του πρώην πρωθυπουργού ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, βροντοφώναξε: «Δεν θα επιτρέψουμε ξανά να κυλιστεί η Αθήνα στο χάος, όπως έγινε το Δεκέμβριο του 2008…»!

Και τον χειροκρότησε και ο… Καραμανλής! Τι χρείαν άλλων μαρτύρων έχομεν, όταν αυτό το επιβεβαιώνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός του Δεκεμβρίου του 2008;

Κοιτάξτε τι συμβαίνει στον κόσμο! Διαβάζουμε ότι μια 30χρονη με τη φίλη της, σε κατάσταση μέθης, ζήτησαν από το σύζυγο της πρώτης, να… «τριγωνοποιηθούν»! Αλλά ο σύζυγος, πιστός εις τας οικογενειακάς παραδόσεις, ηρνήθη! Και η σύζυγος με ένα μαχαίρι, του έβγαλε το ένα… μάτι!

Καλά του έκανε! Τόσο κόπανος που είναι, τι τα ήθελε και τα δύο;

Αλλά και τούτο; Νιόπαντρος γερμανός, κατά την επιστροφή του από τον μήνα του μέλιτος, ξέχασε τη νύφη σε βενζινάδικο και την θυμήθηκε, μετά από τρεις ώρες! Και την Μέρκελ να είχε παντρευτεί, δεν θα την ξέχναγε τόσο γρήγορα!

Επιστρέφουμε στα… «σοβαρά» μας! Σε ηλικία 100 ετών πέθανε ο Ναζιστής Έριχ Πρίμπκε!!! Ο οποίος Έριχ συντόνισε το θάνατο 335 ιταλών, εκ των οποίων και παιδιά, στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Να (μη) τα… «κατοστήσετε» Χρυσαυγίτες!

Ματαλοιπόν! Από τα 25.000 εμβάσματα προς το εξωτερικό, ελέγχθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια, μόνον… δύο! Που σημαίνει ότι σε 24.998 χρόνια, θα ελεγχθούν και τα υπόλοιπα!

Θα περιμένουμε, θα περιμένουμε!

Ν.Δ.: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ενοχλείται όταν λέγονται αλήθειες…»! Και η Ν.Δ. ενοχλείται όταν δεν λέγονται… ψέματα!

Το ΠΑΣΟΚ…ζει; Ζει και… «βασιλεύει»! Αλλαγή ήταν και… πέρασε!

Βρε αδέρφια, δεν νοιώθω καλά! Χαμός Κυρίου, γιατί βρέθηκε μια… σφαίρα ανάμεσα στα σώβρακα του Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής, που τα πήγε η γυναίκα του στη φυλακή!

Και τι έγινε; Τι θα μπορούσε να κάνει ο Μιχαλολιάκος με μια σφαίρα στη φυλακή; Πραξικόπημα; Ή θα την… «φύτευε» στο προαύλιο, για να κάνει… παραγωγή;

Θα μας… μουρλάνουν!

Άστραψε και βρόντηξε στη Βουλή ο βουλευτής Τέρενς Κουίκ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, γιατί μια πολύτεκνη οικογένεια κινδυνεύει από κατάσχεση να χάσει το σπίτι της για… 1.500 ευρώ!

Όσο κοστίζει μια αστακομακαρονάδα του αρχηγού… Καμμένου!

Ας φάει μία… λιγότερη κύριε Κουίκ και να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους!

Διότι τις κατασχέσεις δεν τις κάνει ο υπουργός που… «ερωτάται»!

Και εσείς να κάνετε ερωτήσεις για το θεαθήναι!

Σαν τις ερωτήσεις που κάνουν κάποιοι τηλεοπτικοί «δαιμόνιοι» ρεπόρτερ: «Χαρήκατε που σας σώσανε οι πυροσβέστες και δεν… καήκατε;»!

Γράφει το «ΠΑΡΟΝ»: Εκλογές φέρνουν τα νέα μέτρα! Κι ακόμη: Επιμένει η Ν.Δ. στη στρατηγική της πόλωσης! Ο ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζεται για προσφυγή στις κάλπες μέσα στο 2013!!!

Βέβαια και η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν στην «πόλωση» και κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να την δυναμώσουν!

Όπως ακριβώς γινόταν παλιότερα με ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.!

Ίδιες συνταγές, αλλά με μια… μικρούλα διαφορά! Αν γίνουν οι εκλογές και τις χάσει η Ν.Δ., «σώθηκε»! Αν τις κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, «κάηκε»!

Η πρώτη θα κάνει το… «ρεπό» της και ο ΣΥΡΙΖΑ θα την… «αντικαταστήσει»!

Το ίδιο δεν έκανε και η Ν.Δ. επί παντοδυναμίας ΠΑΣΟΚ;

Και η χώρα βαδίζει στο σκοτάδι… με «κλειστά τα φώτα»!

Οι εν τη Ελλάδι συνταγματολόγοι (περισσότεροι και από τους… νεκροθάφτες), μας λένε ότι οι προφυλακίσεις είναι… αντισυνταγματικές. Άρα οι δολοφονίες είναι… συνταγματικές! Σωστόν;;;

Όλοι, μα όλοι, εναντίον της… Χρυσής Αυγής! Να μου το θυμάστε! Με κάτι τέτοια, πάλι θα έρθουν στα «ζύγια» τους οι Χρυσαυγίτες, πάλι θα χτυπήσουν διψήφιο στις δημοσκοπήσεις, πάλι θα τους φύγει το κάτουρο, εκείνων του… «δημοκρατικού τόξου»!

Διότι αν τα πράγματα χειροτερέψουν μέχρι τις επόμενες εκλογές και αυτό είναι βέβαιο, σιγά μην πολυσκεφθούν οι πολίτες όταν φτάσουν στην… κάλπη!

Θα βγάλουν το άχτι τους! Τώρα σε ποιο άκρο θα το «βγάλουν», τι να σας πούμε; Λέτε να φοβηθούν το ναζισμό, όταν το στομάχι τους θα γίνει ταμπούρλο από την πείνα;

Θέλουν οι του… «δημοκρατικού τόξου» (τρομάρα τους) και τα Μέσα Ενημέρωσης να εξαφανίσουν τη Χρυσή Αυγή; Να μην ασχολούνται με αυτήν! Όσο ασχολούνται τόσο την… «ανεβάζουν»!

Αμάν βρε… τηλεραδιοφονιάδες με αυτόν τον Βαρουφάκη! Τι μας τον πετάτε κάθε μέρα… κατακούτελα; Ποιος είναι αυτός ο Βαρουφάκης, που ζει στην Νέα Υόρκη και ξέρει τα πάντα για την Ελλάδα; Που εδώ και τέσσερα χρόνια προβλέπει λοιμούς, σεισμούς, καταποντισμούς στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και σε τίποτε δεν έπεσε μέσα: Γιατί να τον τρώμε στη μάπα κάθε λίγο και λιγάκι;

ΠΑΣΟΚ (υπάρχει ακόμη!): Δεν δεχόμαστε τη θεωρία των δύο άκρων! Περί πολιτικής… ευθανασίας τι έχει να πει;

Από την άλλη, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ επιμένει στη θεωρία των… δύο άκρων!

Γνώμη δεν έχουν μόνο για το επίδομα θέρμανσης!

Το ΠΑΣΟΚ ρίχνει τη δροσιά και ο Δένδιας τα λουλούδια!

Και επί το λαϊκότερον: Ο καθένας την πορδή του, μοσχολίβανο την έχει!!!

Λ.Σ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top