Λοιπόν σήμερα θα ξεκινήσουμε με μια ενδιαφέρουσα και «ευχάριστη» είδηση, για τους συνδρομητές του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», που «ξέχασαν» να μας στείλουν την συνδρομή τους! Αυτές τις μέρες θα σας επισκεφθεί ο εισπράκτοράς μας, καλό παιδί, ζώνη 3 νταν και 1 ντουμ και κάντε το καθήκον σας, όπως το κάνετε κάθε χρόνο! Προκαταβολικά σας ευχαριστούμε! 

Διότι με ΟΥΑΟΥ, ούτε ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» δεν γλυτώνει από το GREXIT.

Προχωράμε τώρα στα καθιερωμένα, στα καθημερινά και τις κακίες μας. Και από πού να αρχίσουμε;

Όπως να έχεις τον N.A.S. από την «ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ», να προβληματίζεται από το γεγονός, ότι ο πρώην «μνημονιακός» Δήμαρχος Αρταίων ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ, ψήφισε υπέρ της δέσμευσης των αποθεματικών του Δήμου μας, μαζί με την ΛΙΤΣΑ ΚΙΤΣΑΝΤΑ, την υποψήφια Δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την σχετική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο!

Και τι έγινε δηλαδή; Μνημονιακός ήταν, μνημονιακός είναι. Ή μήπως πιστεύεις N.A.S. ότι τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει αντιμνημονιακός;;; Μην τρελαθούμε!

Μας είπαν ότι ζητήθηκε από υποψήφιο βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει Διοικητής στο Νοσοκομείο μας!!!

Ο άνθρωπος αρνήθηκε, γιατί δεν είναι… ανεπάγγελτος ή αν θέλετε, δεν διακινδυνεύει την δουλειά του, για μια θέση, όχι και τόσο ασφαλή και αξιοζήλευτη!

Αδέρφια δεν ξέρω αν αληθεύει το εξής, σχετικά με την προαναφερόμενη περίπτωση: Μου είπαν ότι οι επιλογές των Διοικητών των Νοσοκομείων γίνεται από το ΑΣΕΠ και όχι από την εκάστοτε κυβέρνηση.

Που σημαίνει, αν πράγματι αληθεύει η πληροφορία μας και να παραιτηθεί ο νυν Διοικητής του Νοσοκομείου Άρτας, θα αναπληρωθεί από τον επόμενο, τον… επιλαχόντα!

Αν έτσι είναι, ματαλέμε, «άνθρακες ο θησαυρός» για τον Υπουργό Υγείας κ. Κουρουμπλή, που ζήτησε τις παραιτήσεις των νυν Διοικητών!

Και κλάμα τα… «συντρόφια» που ανέμεναν… «δικαιωματικά» το κομματικό «βόλεμα!

Σε προηγούμενο δημοσίευμα του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» είχαμε πει ότι οι 4 από τους 5 αρτινούς υποψήφιους βουλευτές Άρτας του ΚΙΔΗΣΟ (του Γιώργου Παπανδρέου), μαζί  με πολλούς άλλους, επιστρέφουν στο «μαντρί» του ΠΑΣΟΚ! Και φορτικά μας ρωτούν φίλοι  και αναγνώστες, ποιος είναι ο… πέμπτος, που «δεν γυρίζει» και αν αυτός ο πέμπτος έβαλε πλώρη για τον ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν σας… μαρτυράω! Πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα δεν μαζεύει… «υπόλοιπα»! Ότι του χρειάζονταν τα μάζεψε πριν τις εκλογές!

Χαμός στη Βουλή για την συνταγματικότητα ή μη της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Π.Ν.Π.), εν μέσω αγρίων εκφράσεων «επιφανών» υπουργών και «ασυμβίβαστων» ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιδων βουλευτών, με υπουργό να αποκαλεί τους βουλευτές της αντιπολίτευσης, σαν τσιράκια και υπηρέτες των δανειστών και της Μέρκελ, γιατί δεν «ασπάζονται» τις κυβερνητικές θέσεις!!!

ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιδες βουλευτές να αποκαλούν «μαλάκες» τον Αντιπρόεδρο της Βουλής ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ!

ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιδες βουλευτές… «έτοιμοι για όλα», ακόμη και για γρονθοπατινάδα με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!

Με την νέας κοπής «πασιονάρια» ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ, να ουρλιάζει και να βρίζει σαν τον Αλέφαντο!

Και σε αυτό τον όμορφο και πολιτικά τσίρκολο της Βουλής, η βουλευτής Άρτας ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, ως κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, «απαίτησε» από τον προεδρεύοντα να προχωρήσει σε… ψηφοφορία!!!

Δέστε τους!!!

Εκατό βουλευτές της αντιπολίτευσης, να λοιδορούνται εντός της Βουλής, από υπουργούς της κυβέρνησης και να αποκαλούνται «πουλημένοι» στους ξένους και «ανθέλληνες» και η δική μας Όλγα να ζητάει… ψηφοφορία!!!

Πάλι καλά που δεν ζήτησε από τον προεδρεύοντα και εκκένωση της Βουλής, από τους… «Τσολάκογλου» της αντιπολίτευσης.

Βέβαια ο κ. Μητρόπουλος (αν και δεν τον πάω, για πολλά πράγματα), κρατήθηκε στο ύψος του! Δεν προχώρησε σε ψηφοφορία, μέχρι που εκτονώθηκε η κατάσταση, αναδιπλώθηκε ο… υβριστής υπουργός και ηρέμησαν οι «Γουναράδες» βουλευτές!

Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο!

Και την επομένη; Έλα βρε αδερφέ, δεν έγινε και τίποτε, τα «διαπλεκόμενα» Μέσα Ενημέρωσης τα… παραλένε!!!

Ποιοι ήταν οι τσαμπουκάδες βουλευτές; Κάποιος Πολάκης, που δυο φορές «έπαιξε» σε δυο τηλεοπτικά παράθυρα, έτοιμος να «κατασπαράξει» τους τηλεπαρουσιαστές (και καλά θα τους έκανε…) και τους συνομιλητές του, που σε τίποτε δεν φταίγανε!

Ο δεύτερος ήταν ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής της ΕΡΤ 3 ΣΑΚΕΛΑΡΙΔΗΣ, ο οποίος, ήθελε να… «δείρει», γιατί τον απέλυσε η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ.! Αυτό περίπου είπε στην ομιλία του!

Και ο τρίτος; Ποιος άλλος από τα «μαρμαρένια αλώνια» των… Γουναράδικων; Ο Διαμαντόπουλος!

Ο οποίος ως προεδρεύων, στην Οικονομική Επιτροπή της Βουλής, «απείλησε» τον βουλευτή… ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!

Και ο Άδωνις: «Τι θα κάνεις, θα μας πετάξεις «μολότωφ»;;;

Και όλα αυτά, μόλις φτάσανε τα ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ από το EUROGROUP της Λετονίας!!!

Τέτοιο… «κάζο», δεν το περίμεναν!

Και σίγουρα δεν περίμεναν ότι όλοι οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανάμεσά τους και της Κύπρου, έκαναν… «ρόμπα» τον δικό μας υπουργό… ΟΥΑΟΥ, τον ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ (με ένα Ν), τον ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ, (με δύο Ν)!!!

Τον οποίο υπουργό μας τον… «στόλισαν» κανονικά! Και ο υπουργός μας (με ένα Ν): «Θα καταλήξουμε σε συμφωνία…»!

Φταίνε οι ξένοι;

Την απάντηση την έδωσε στην Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ: «Έχουμε υπουργό που δουλεύει για την πάρτυ του. Μόλις μας… «τελειώσει», αυτός θα περιφέρεται ανά τον κόσμο και θα κάνει διαλέξεις, αλλά ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και θα τσεπώνει 100σταριές χιλιάδες ευρώ, ενώ οι έλληνες θα βράζουν στο ζουμί τους…»!

Αλλά τα πιο ωραία σε αυτή την συνεδρίαση της Βουλής, ακούστηκαν από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος, παρέδωσε άρθρο του νυν υπουργού κ. ΜΑΡΔΑ, που καταχωρήθηκε ένα μήνα πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, στην ιστοσελίδα PROTAGON, του διαπλεκόμενου ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ και του «ΠΟΤΑΜΙΟΥ» του»!

Τι έλεγε, επαναλαμβάνουμε, ένα μήνα πριν από τις εκλογές, που κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ; Δεν το βάζει ανθρώπινος νους (νορμάλ βέβαια και όχι «ψεκασμένος», νους!!!

Έλεγε λοιπόν και στο περίπου: «Η χώρα κινδυνεύει από την μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και τους επικίνδυνους λαϊκιστές του ΣΥΡΙΖΑ»!!!

Και ακόμα: «Ευτυχώς υπάρχει και η Τρόικα, μήπως και μας νοικοκυρέψει…»!

Ένα μήνα, επαναλαμβάνουμε. Πριν από τις εκλογές!

Εντάξει, να μην τον αδικούμε! Σάματις ήξερε ο άνθρωπος ότι θα τον έκανε υπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ; Να μην λέμε ότι θέλουμε!

Αλλά το άκρον άωτον, της πολιτικής «ηθικής» της Αριστεράς, το εντοπίσαμε στους διορισμούς των 13 Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης!

Όπου κατατέθηκαν… 463 βιογραφικά και οι 13 που επιλέχτηκαν, «κατά τύχη», οι… 11 ήταν συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ, ο ένας των ΑΝΕΛ και ο… «υπόλοιπος»… ΣΥΡΙΖΑΝΕΛος!

Έλα όμως που υπάρχουν και άλλοι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιδες, συνδικαλιστές, που είχαν… «απαίτηση» την δική τους επιλογή;

Και τώρα γίνεται το «σώσε»!!!

«Συντρόφια», μην σπρώχνεστε! Όλοι θα πάρετε! Με την σειρά σας!! Και… «αξιοκρατικά»!!!

Η Αριστερά του Τίποτα, δεν αδικεί!

Καλή Πρωτομαγιά και καλό μήνα!

 

                                                                             ΛΕ-ΣΤΑΣ 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top