Ράψτε μεγάλες τσέπες, τα αντίμετρα είναι διπλάσια των μέτρων που θα πάρει η κυβέρνηση!!!

Ποιος το είπε; Όχι ο ΣΥΡΙΖΑίος υπουργός Οικονομικών, όχι ο πρωθυπουργός της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικης εταιρίας καρεκλοθήρων, όχι η φωνακλού Αυλωνίτου, όχι ο ψεκασμένος Καμμένος. Τα έλεγε στις ειδήσεις της η ΕΡΤ, της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικης (κι όχι κρατικής) τηλεόρασης! Και δεν κοκκίνιζαν!

Τι έλεγαν: 4,9 δις τα μέτρα, στο κόκκινο, 7,5 δις τα αντίμετρα στο… πράσινο!

Ο απόλυτος εξευτελισμός της ενημέρωσης και της δημοσιογραφικής δουλοπρέπειας.

Τέτοια προπαγάνδα ούτε επί χούντας δεν γινότανε!

Η «κρατική» ΕΡΤ λέει τα διπλάσια ψέματα, από ότι λένε οι της κυβέρνησης!

«Μαύρο» που της χρειάζεται!

Και… δικαίωση όλων εκείνων που το «έριξαν» πριν από λίγα χρόνια!

Οι «ψηλοτάκουνες» Ραχήλ και Ζωή, ήδη μετάνιωσαν, που έδιωξαν εκείνο το «μαύρο»!

Και το «φάγανε» οι ίδιες στις εκλογές!

Όπως σίγουρα θα το «φάνε» και οι σημερινοί κυβερνώντες που υιοθετούν ή ανέχονται φασιστικές και «μαύρες» προπαγάνδες, από ένα Μέσον Ενημέρωσης που το πληρώνουν, θέλουν δεν θέλουν, όλοι οι έλληνες!

«Μαύρο», κατράμι, πίσσα, γιατί όπως πάνε θα μας στείλουν και πέραν της Χρυσής Αυγής!

Τάδε έφη Α. ΤΣΙΠΡΑΣ: «Κλείνουμε την αξιολόγηση, μειώνουμε το χρέος, έρχεται… τσουνάμι επενδύσεων»! Αυτά είναι τα κατά συνθήκην ψεύδη! Τα προηγούμενα προϊόν αυταπάτης, τα επόμενα, αποχαιρετιστήρια και δεν θα είναι ψέμα.

Τάδε έφη ΛΕ-ΣΤΑΣ: «Κλείνουν τη αξιολόγηση, μένει το χρέος, έρχεται… τσουνάμι νέων φόρων»!

Τάδε έφη ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΗ: «Ήρθαν σαν ελπίδα και κατέληξαν… ακρίδα»!

Η ελπίδα των ΣΥΡΙΖΑίων: Ένα ψέμα όταν επαναληφθεί πολλές φορές, γίνεται αλήθεια!

Παρατήρηση φίλου του «Π»: «Στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ, που έγιναν σε πόλεις της Ηπείρου, υπήρχε ακριβώς το ίδιο σκηνικό, τα ίδια πανό,  τα ίδια συνθήματα, οι ίδιες «ντουντούκες», λες και έγιναν με… καρμπόν»!

Όταν «σκηνοθετούνται» από το ΚΚΕ, πως περίμενε να είναι;

Το πρόβλημα της αναρχίας των τραπεζοκαθισμάτων στις πλατείες της πόλης είναι χρονίζον, οξυμένο και χρήζει άμεσης αντιμετώπισης. Αυτή είναι η διάγνωση!

Το ότι πρέπει να βρεθεί αποδεκτή λύση από όλους, πρέπει να είναι το επιδιωκόμενο!

Χρειάζονται διάλογος και προτάσεις και βάση αυτών να παρθούν αποφάσεις!

Ή… «αντιγραφή θεραπείας» από άλλες πόλεις, που είχαν το ίδιο πρόβλημα με τη δική μας.

Όλα τα άλλα, είναι της… Παρασκευής το γάλα!

Εκτός από τούτο, που αφορά το φίλο μας «αιρετικό» ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΛΙΑΤΣΟ! Ο οποίος Αντώνης συμμετέχει στις κομματικές εκδηλώσεις της Ν.Δ., κάνοντας κριτική στο κόμμα «του», με ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικα επιχειρήματα, και εκθειάζει την υπουργό Όλγα του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίζοντας την σαν αρτινιά… Μπουμπουλίνα! Αυτά είναι… της Άρτας το γάλα!

Και τούτο της Αργολίδας! Ο γνωστός δικηγόρος της Άρτας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, απευθυνόμενος στο βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό, που επισκέφθηκε πρόσφατα την Άρτα, τον ρώτησε: «Εσείς κύριε βουλευτά κατάγεστε από την Αργολίδα και εμείς ως Αρτινοί, έχουμε με σας, κοινό σημείο το πορτοκάλι. Πείτε μου, λοιπόν ποιος ευθύνεται και από πότε, που στην Αργολίδα λειτουργούν τρία εργοστάσια επεξεργασίας του προϊόντος και στην Άρτα σχεδόν κανένα»;

Βέβαια απάντηση δεν πήρε ο κ. Λαμπράκης. Και τι να του πει; Ότι τα εργοστάσια στην Άρτα κλείσανε επί Ν.Δ;

Το ότι στη σχετική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν υπήρξε απαρτία, διότι από κοινού αντιπολιτευτικού συμφέροντος ορμώμενες, απουσίαζαν όλες οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης, δεν είναι και για… «χειροκρότημα»!

Όπως και οι μεσημεριάτικες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου! Αυτό είναι και ολίγον βάρβαρο.

«Έφυγε» ενωρίς ο πρώην βουλευτής Άρτας ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, νικημένος από την επάρατη νόσο, χωρίς κανείς φίλος και γνωστός να γνωρίζει το πρόβλημά του.

Ο γράφων δεν ήταν ποτέ πολιτικός του φίλος, αλλά τον γνώριζε από τα πρώτα του βήματα, που έκανε αρχικά στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δίπλα στον αείμνηστο Κώστα Βάγια.

Γνωρίζει την όλη πορεία του στα κοινά, την προσφορά στην Άρτα και ήταν τεράστια, είχαμε και αντιπαραθέσεις, είχαμε και κοινές σκέψεις και ιδέες για την περιοχή μας.

Για τον γράφοντα ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ήταν ένας από τους πιο καταρτισμένους και έξυπνους πολιτικούς της Άρτας, ήταν αποφασιστικός και αποτελεσματικός στις επιδιώξεις του, ήταν ουσιαστικός στις διεκδικήσεις του από την κεντρική εξουσία. Είχε άριστο πολιτικό λόγο και άψογο τρόπο εκφοράς του λόγου του.

Ο Γιώργος είχε ουσία και επί της… ουσίας ήταν και οι αντιπαραθέσεις μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε!


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top