Πάλι με την Όλγα τα βάζεις; Αυτό το ερώτημα μας γίνεται συνέχεια, όταν… «τολμάμε» και σχολιάζουμε πράξεις και ενέργειες της κ. Γεροβασίλη!

Εμείς δεν τα βάζουμε με την Όλγα, αλλά με την υπουργό Όλγα Γεροβασίλη! Αν ήταν απλή βουλευτής, δεν θα είχαμε σοβαρούς λόγους να ασχοληθούμε μαζί της. Ασκεί εξουσία και οι πράξεις της αφορούν άμεσα τους πάντες!

Αλλά η δική μας υπουργός μας δίνει και απίστευτες… αφορμές

Όπως τις τελευταίες ημέρες που κατήγγειλε λογιστές της Άρτας γιατί… αποτρέπουν-όπως είπε- εκείνους που θέλουν να υπαχθούν στο Νόμο Κατσέλη, για να γλιτώσουν το σπίτι τους.

Και το κάνουν-μας-είπε-δολίως!

Και ρωτάω εγώ ο αφελής: Ποιος λογιστής ή ποιος επαγγελματίας θα συμβούλευε λάθος τους πελάτες του, προς όφελος, ας πούμε κάποιου κόμματος της αντιπολίτευσης;

Γιατί αυτό προφανώς υπονοεί η κ. υπουργός!

Ρίχνει την… «τουφεκιά» της, χωρίς όμως… σκάγια.

Καταγγέλλει, κατόπιν… ψιθύρων και αορίστως!

Όλοι λοιπόν οι λογιστές της Άρτας δουλεύουν «δολίως» για την αντιπολίτευση, σύμφωνα με την κ. υπουργό, αφού δεν κατονομάζονται οι… «δόλιοι»!

Μετά από σχετικό δημοσίευμά μας, στην ιστοσελίδα του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», επικοινώνησε μαζί μας φίλος και πρώην ΣΥΡΙΖΑίος, λέγοντάς μας ότι για την υπαγωγή στο νόμο Κατσέλη ασχολούνται δικηγόροι κι όχι λογιστές και αν κάποια περίπτωση «δεν στέκει», πολύ σωστά συμβουλεύουν ενδιαφερόμενους να μην χάνουν τον καιρό τους και χρήματα, χωρίς να εξασφαλίζετε αποτέλεσμα.

Άρα η εν λόγω καταγγελία της υπουργού, δεν είναι μόνον αόριστη, αλλά και σε λάθος στόχο!

Τώρα γιατί δεν αντέδρασε άμεσα, ως όφειλε, ο τοπικός Σύλλογος Λογιστών, για αυτή την αστήριχτη και άστοχη καταγγελία της κ. Γεροβασίλη; Υπάρχει «εύλογη» και κατανοητή (!) απάντηση. Ο πρόεδρος του συλλόγου Λογιστών Άρτας ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ΣΥΡΙΖΑιος, ΣΥΡΙΖΑιας  μάτι, δεν βγάζει!

Πάμε παρακάτω!

Αν θυμάμαι καλά, πριν από δύο χρόνια, με νταούλια και ζουρνάδες, οι σημερινοί κυβερνώντες ΣΥΡΙΖΑΝΕΛηδες, μας «ενέκριναν» κάπου 4.000.000 ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή μας.

Πέρασαν δύο χρόνια από αυτή την εξαγγελία και τα νταούλια δεν ξανάπαιξαν για εμάς!

Όπως δεν ξανάπαιξαν για Μάνδρα, για Μεσολόγγι και για όπου αλλού έγιναν φέτος πλημμύρες, ενώ τους υποσχέθηκαν τέτοια έργα.

Για τέτοια κοροϊδία, μιλάμε!

Αλλά ναι τούτο τι σας λέει; Έκανε κάποιες μικροαναθεωρήσεις στο νόμο Κατσέλη, ο υπουργός Γ. Σταθάκης  και ο νόμος αυτός βαπτίσθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ «νόμος Κατσέλη-Σταθάκη»!

Κι αν αργότερα κάποιος άλλος ΣΥΡΙΖΑίος υπουργός, ας πούμε ο Πολάκης, αλλάξει κάτι σε αυτόν το νόμο, πως θα τον βαπτίσουν, «νόμος Κατσέλη-Σταθάκη-Πολάκη»…;;;

Και το λουρί της μάνας μας!

Τον Αύγουστο 2018 «βγαίνουμε από τα μνημόνια»!!! Τόπε ο πρωθυπουργός, το είπαν υπουργοί, το είπαν η Θεανώ και η Αυλωνίτου, τόπε-τόπε και ο… παπαγάλος Τζανακόπουλος!

Βγαίνουμε (αν δηλαδή βγούμε), χειροπόδαρα δεμένοι μέχρι το 2021 και πνιγμένοι μέχρι το λαιμό και μέχρι το 2060 στην… εντατική!

Δηλαδή… «θα πάμε» από ΣΥΡΙΖΑ ή από… λοιμώξεις!

Αδέρφια από μνημόνια δεν βγαίνουμε, ούτε στον αιώνα τον άπαντα και αυτά που μας λένε οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛηδες είναι… μπούρδες και ψευτιές!

Το μόνο σίγουρο είναι πως το 2018, θα απαλλαγούμε από μια κυβέρνηση, που γαντζώθηκε στην εξουσία, σαν στρείδι και δεν ξεκολλάει ούτε με… βίντζι!

Γαντζώθηκε στην εξουσία, με νύχια και με δόντια, υποκύπτοντας στα πάντα έναντι των δανειστών μας, μόνο και μόνο για την… καρεκλίτσα τους.

Τα μέτρα που ψηφίστηκαν, εν ονόματι της  καρεκλίτσας τους, θα αρχίσουν να ισχύουν από το 2018 και δεν τους σώνει όλοι οι αναγνωρισμένοι και μη  Θεοί όλου του κόσμου!

Επιτυχία-μας λένε οι κυβερνώντες-η πρόσφατη επίσκεψη Ερντογάν στη χώρα μας!

Ναι, ήταν επιτυχία! Μόλις γύρισε στην Τουρκία ο Ερντογάν, διεκδικεί ΜΟΝΟ 132 νησιά του Αιγαίου!

Θα μπορούσε να διεκδικήσει και τα νησιά του Ιονίου, αλλά το «αποτρέψαμε» (με την επίσκεψη)!

Είπε ο πρωθυπουργός σε υποψήφιους επενδυτές: «Η Ελλάδα είναι χώρα της… ευκαιρίας»!!!

Ποιας ευκαιρίας;  Χωρίς να το ονειρεύεσαι, να γίνεσαι πρωθυπουργός, υπουργός, κλπ.;;;

Όπως ο ίδιος και οι πέριξ αυτού και οι πέριξ όλων αυτών, οι οποίοι, από εκεί που «τρώγανε μπάτσες», τώρα ρίχνουν;

Αδέρφια, Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά και αν είπαμε κάτι παραπάνω τη χρονιά που πέρασε, «νερό και αλάτι», που θα έλεγε και η θειάκω μου Αργυρώ, αν ζούσε.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top