Στις εκλογικές μάχες για τους Δήμους, ο επικοινωνιακός τομέας, είναι το ήμισυ της επιτυχίας του στόχου, αν βέβαια είναι η πρωτιά!

Το άλλο ήμισυ εξαρτάται από τα πρόσωπα που συγκροτούν το συνδυασμό, από την προσωπικότητα του επικεφαλής του συνδυασμού και από τις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις που το στηρίζουν.

Στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις για το Δήμο Αρταίων, ίσχυαν απολύτως τα παραπάνω. Όποιοι συνδυασμοί είχαν τα προαναφερόμενα απαιτούμενα, ήταν και οι πρωταγωνιστές των εκλογών.

Για τις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, μέχρι στιγμής στον επικοινωνιακό τομέα, «διακρίνεται» ο Δήμαρχος ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ. Αυτό φάνηκε περίτρανα στην παρουσίαση των πρώτων 54 υποψηφίων του, μια παρουσίαση, άψογη από κάθε άποψη.

Έχει σίγουρα αξιόλογο επικοινωνιακό επιτελείο, κάτι που προφανώς «λείπει» από τους αντιπάλους του και ίσως κάποιοι από αυτούς δεν δίνουν και μεγάλη βαρύτητα σε αυτόν τον τομέα. Λάθος τους!

Μεγάλο ρόλο θα παίξει και το Δημοτικό Πρόγραμμα του κάθε συνδυασμού. Και μιλάμε για Πρόγραμμα ουσίας κι όχι αερολογιών, ανέξοδων υποσχέσεων και ανέφικτων στόχων,

Μιλάμε για πρόγραμμα προσγειωμένο στα τοπικά δεδομένα και στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας!

Και αν το Πρόγραμμα έχει αντιπολιτευτική κριτική για την τωρινή Δημοτική Αρχή, αυτή δεν θα πρέπει να στηρίζεται σε… αερολογίες. Θα πρέπει να γίνεται για ζητήματα και προβλήματα ουσίας.

Τα παραπάνω δεν είναι «οδηγίες προς ναυτιλομένους», αλλά προς υποψήφιους δημάρχους της περιοχής μας και της περιφέρειάς μας, σαν μια μικρή συμβολή, από την πλευρά μας, εν όψει του προεκλογικού τους αγώνα.

Όπως και να χει, σε όλους ευχόμαστε εκλογική επιτυχία και ικανοποίηση των προσωπικών στόχων του κάθε υποψηφίου ξεχωριστά!  

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top