* Για κάποια τοπική εφημερίδα, τελευταία ο Δήμαρχος Αρταίων ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, είναι… ΑΧΤΥΠΗΤΟΣ!!! Πριν από κάποιους μήνες, τον είχε… «ξεγράψει» σαν… Δήμαρχο!! Προσεχώς θα τον προτείνει για… Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή για κλητήρα στο Δημαρχείο;

 

* Μια άλλη… δημαρχολογεί, για το τι Τοπική Αυτοδιοίκηση θέλουμε!

* Σαράντα παλικαριά από τη Λειβαδιά!

* Βέβαια το ότι ο Χρήστος Τσιρογιάννης, με τα όσα συνέβησαν στην πρώτη του εκλογική δοκιμασία και με τα όσα τη δεύτερη, σίγουρα είναι… ΑΧΤΥΠΗΤΟΣ και δεν έχει ανάγκη δημοσιογραφικής… διάγνωσης!

* Παρά μόνον πολιτικής!

* Διότι όταν στις πρώτες εκλογές προέκυψε διάσπαση στο ΠΑΣΟΚ και στις δεύτερες, η υποψήφια Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ ΤΖΕΝΗ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ δέχτηκε τρικλοποδιές από παράγοντες του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, και μετά την διέγραψαν, για το «ευχαριστώ», που για πρώτη φορά αυτός ο χώρος, πέρασε στη δεύτερη Κυριακή, διεκδικώντας με αξιώσεις το Δήμο Αρταίων…

* Ε, τότε δεν είναι απλά αχτύπητος ο Χρήστος Τσιρογιάννης, αλλά κυρίαρχος του παιχνιδιού!

* Τώρα κάποιες κινήσεις «αγωνιούντων πολιτών», που «ματιάζουν» το Δήμο Αρταίων, κανέναν απολύτως δεν πείθουν!

* Μετά τα… «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά», που το χρησιμοποιούσε δια πάσαν πολιτική δυσκολία και αδυναμία, η αρτινιά βουλευτής και πρώην υπουργός ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, τελευταία μας… «λανσάρισε», μια χιλιοειπωμένη ατάκα παλαιότερων δεκαετιών! 

* «Στις καλένδες», μας λέει, πέρασε προγραμματισμένο, από τον ΣΥΡΙΖΑ, έργο, επαύξησης του ΚΥΤ Αράχθου, που ήταν να ολοκληρωθεί το… 2020!

* Και γιατί δεν ολοκληρώθηκε (από τον ΣΥΡΙΖΑ), το… 2019 ή το 2018;

* Φαίνεται πως το έφαγε κι αυτό ο… κορωνοϊός!

* Βέβαια η κ. Γεροβασίλη έκανε λόγο και για την Άρτα που βρέθηκε στο… «κόκκινο» της πανδημίας, έκανε λόγο και για την απελπιστική κατάσταση στο Νοσοκομείο της Άρτας.

* Για το πρώτο, δεν μας είπε κάτι που δεν γνωρίζει και ο πιο αδιάφορος αρτινός πολίτης!

* Για το δεύτερο, θα μου επιτραπεί να πω, ότι στην πορεία της Άρτας προς το… «κόκκινο», βρέθηκα νοσηλευόμενος (όχι από covid) στο νοσοκομείο μας και δεν διαπίστωσα… «απελπισία», άξια μνημόνευσης!

* Διαπίστωσα έντονη κινητικότητα, μεγάλες προσπάθειες του προσωπικού, ιδιαίτερα ανθρώπινη μεταχείριση των ασθενών, από γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό!

* Και μέτρα προστασίας, άξια συγχαρητηρίων!

* Και στην Άρτα ήρθε ο υποψήφιος αρχηγός του ΚΙΝΑΛ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! Καλώς τον και ας άργησε να μας θυμηθεί! Μήπως θυμάται κανείς πότε ήταν η τελευταία φορά που μας επισκέφθηκε;

* Θα μου πείτε, αδιάφορο το πότε, αλλά ενδιαφέρον το αν θα πάει «δεύτερη Κυριακή»!

* Κι αυτό είναι πλέον το ζητούμενο, αδέρφια!

* Και καλύτερα για αυτόν, να μην πάει!

* Τουλάχιστον έτσι δεν θα «φανεί» σε όλη την έκτασή της, η απόρριψη!

* Που τον περιμένει…

* Διότι ήσουν Γιώργη μου πρωθυπουργός του 40% και πάνω και παραιτήθηκες, διότι μας παρέδωσες στο ΔΝΤ, με φόντο το Αιγαίο, διότι διέσπασες το κόμμα σου, το 2015, στις πιο καθοριστικές εκλογές της ιστορίας του.

* Από τότε, από τη διάσπαση, ήρθε και η κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ!

* Συνεπώς δεν έμεινε και κάτι όρθιο στο χώρο του, για να συνεχίσει το… καταστροφικό του έργο! Τι την θέλει την αρχηγία;

* Αυτό κι αν είναι είδηση! Σε έκτακτη συνεργασία, με άλλη εφημερίδα, ο… «Βασικός Μέτοχος»!

* Δημήτρη μου, γιατί απέφυγες τα… επείγοντα;

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top