* Έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της ΤΖΕΝΗΣ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ, ως επικεφαλής ψηφοδελτίου και υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων και προς ώρας… ανεξάρτητη.

* Καλώς τη να και ας άργησε. Τώρα όμως ήρθε η ώρα των καθαρών θέσεων. Ας πούμε για το ΞΕΝΙΑ!

* Η κα Ταπραντζή, είναι «παλιά» αρτινιά, έζησε το ΞΕΝΙΑ, όπως παλιά, σήμερα ποια είναι η επίσημη πλέον θέση της, χωρίς μισόλογα, χωρίς αστερίσκους!

* Η κα Ταπραντζή οφείλει να πάρει δημόσια θέση.

* Βέβαια το ίδιο ερώτημα δεν το απευθύνουμε στην κα Αμπελογιάννη γιατί δεν «έζησε» το ΞΕΝΙΑ, δεν γνωρίζει την ιστορία του, δεν ταιριάζει με τις κομματικές της ευαισθησίες.

* Και δικαιολογείται κάπως, υποστηρίζοντας το «αλάθητο» του ΚΑΣ, για ΑΔΕΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ κι όχι για τουριστική αξιοποίηση του ΞΕΝΙΑ!

* Και σε εποχές μάλιστα που αμφισβητείται και το «αλάθητο» του… Πάπα!

* Αφήνουμε το δήμαρχο στην αλαζονική του έπαρση, καθόσον στο θέμα του ΞΕΝΙΑ, δεν έχει χύσει μόνο το «γάλα», αλλά παίζει και κλώτσους την… καρδάρα!

* Εκτός κι αν πιστεύει ότι φυτεύοντας ένα… δένδρο, κερδίζει και μία ψήφο.

* Θα του χρειαστούν πολλά… δάση!

* Τι έχουν τα «έρμα» των δημοτικών παρατάξεων «προοδευτικής κατεύθυνσης» του Δήμου Αρταίων και… «ψοφάνε»;

* Ερώτημα που βέβαια απαντιέται από τους αρτινούς πολίτες σε κάθε εκλογική αναμέτρηση!

* Τυχαία οι αρτινοί δεν τους εμπιστεύονται;

* Τελευταίο δείγμα γραφής τους! Μα είπαν ΣΥΡΙΖΑ και λοιπές «προοδευτικές» δυνάμεις ότι η κυβέρνηση προσχωρεί στην ιδιωτικοποίηση και στο ξεπούλημα  του «νερού», του κοινωνικού αγαθού κλπ, κλπ, κλπ.

* Από την πλευρά της η κυβέρνηση το διαψεύδει, το Συμβούλιο της Επικρατείας που ελέγχει την εκάστοτε κυβέρνηση για τη νομιμότητα των πράξεών της, με απόφασή του, έναν τέτοιο ενδεχόμενο το αποκλείει!

* Έλα όμως που οι της «προοδευτικής κατεύθυνσης» δεν… πείθονται!

* Και στο Δήμο Αρταίων και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, κατατέθηκαν δύο τέτοια ψηφίσματα, ένα από την κα Αμπελογιάννη και ένα από τη Λαϊκή Συσπείρωση του ΚΚΕ…!

* Κι επειδή η κα Ταπραντζή δεν «πρόλαβε» να κάνει δικό της, υιοθέτησε εκείνο της κας Αμπελογιάννη!!!

* Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης παρουσίασε και πρότεινε ψήφισμα του Πανελληνίου Συνδικαλιστικού Φορέα Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ελλάδας…!!!

* Εννοείται πιο αξιόπιστο, πιο τεκμηριωμένο, πιο ουσιαστικό ψήφισμα!

* Έλα όμως που δεν το «αποδέχτηκαν» οι των δημοτικών παρατάξεων «προοδευτικής κατεύθυνσης» του Δήμου μας!

* Επιμένουν στα… δικά τους, στα μπακαλίστικα, στα καρμποναρισμένα για χρήση και για κάθε περίπτωση!

* Είναι οι ίδιες δημοτικές παρατάξεις που μαζί με την Όλγα Γεροβασίλη, έστησαν τη φάκα στο Δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη, για το ΞΕΝΙΑ!

* Και ο δήμαρχος είδε το «τυρί» τα 2.5 εκατομμύρια του ΣΥΡΙΖΑ που «έβγαλε» η πρώην αρτινιά υπουργός και δεν πρόσεξε τη… φάκα!

* Από την οποία… φάκα δεν «θέλει» ή αδυνατεί να βγεί!

* Για λόγους καθόλου κολακευτικούς για τον ίδιο!

* Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμαρχός μας πρέπει ΑΜΕΣΑ να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Επιμένει στην απόφαση του ΞΕΝΙΑ να γίνει… ΑΔΕΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ και ΩΔΕΙΟ που μάλιστα ο Δήμος Αρταίων έχει ιδιόκτητο!

* Αν δεν είναι στις προθέσεις του να αλλάξει τη λαθεμένη από κάθε άποψη και λογική απόφαση, να γίνει το ΞΕΝΙΑ ΑΔΕΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ 400 τ.μ.(!!!), κι όχι να το αξιοποιήσει τουριστικά, που είναι και ο προορισμός του, να το πει ευθέως και χωρίς μισόλογα!

* Και μην αφήνει τον κ. Στύλιο να «παλεύει» μάταια αυτό το ζήτημα, ενώ ο ίδιος εμμένει στα λάθη του.

* Ας πορευτεί με τις «προοδευτικής κατεύθυνσης» δημοτικές παρατάξεις, όπως μέχρι τώρα κάνει και εμπαίζει το κόμμα του, τη Ν.Δ. και τον κ. Στύλιο, τόσο πολιτικά ανέντιμα!


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top